Microsoft je objavio svoju viziju tražilice za iPad uređaje koja osim što izgleda impresivno ima i vrlo zanimljive mogućnosti.

Bing za iPad besplatna je aplikacija koju možete preuzeti sa App Storea, a koja donosi razne mogućnosti dostupne na jednom mjestu.

Aplikacija se otvara sa velikom pozadinskom slikom dana kako je to slučaj i sa web inačom Binga, dok se kućica za pretraživanje nalazi u gornjem lijevom kutu.

Kao što je vidljivo sa slike, odmah ćete primjetiti dvije zanimljive stvari. S donje strane nalaze se kategorije sa raznim sadržajom poput novosti, mapa, filmove, trendova, financija, te vašu povjest pretraživanja.

Prelistavanje vijesti radi se pomoću swipea, što vam ujedno omogćujue vrlo lagano listanje naprijed/natrag kroz sadržaj.

Bing za iPad omogućuje pretraživanje putem glasa, pa tako možete klikom na ikonu mikrofona izgovoriti traženi pojam. Socialtimes napominje da ova značajka iz prve nije radila najbolje, no kako je nakon nekog vremena proradila.

Očito je kako Microsoft sve više ulazi u tržište Googlea koji još uvijek dominira, no iz ovakvih aplikacija vidi se veliko napredovanje Microsofta u tom segmentu.

Jeste li probali Bing za iPad?

Još brže do najnovijih tech inovacija. Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju