Bivši direktor CIA-e posve otvoreno progovorio o tome vjeruje li u izvanzemaljce i što misli o NLO snimkama američkih vojnih pilota

John O. Brennan, bivši direktor američke obavještajne agencije CIA, otkrio je u razgovoru s Tylerom Cowenom u sklopu podcasta "Conversations with Tyler", vjeruje li u izvanzemaljce i kako gleda na deklasificirane NLO snimke američkih vojnih pilota koje su javno objavljene.

Branimir Vorša | 19.12.2020. / 08:06

Slika nije dostupna (Foto: Zimo)

Obzirom da je američka ratna mornarica obznanila da je mnoštvo njihovih pilota imalo susrete s NLO-ima, Cowen je bivšeg direktora CIA-e upitao kako bi on interpretirao viđeno i na što bi kao direktor CI-e posebno obratio pažnju.

Vidio sam te snimke mornaričkih pilota i moram reći da su zapanjujuće kad ih pogledate. Prvo morate pokušati osigurati da imate što je više podataka moguće u smislu vizuala i podataka iz senzora, rekao je Brennan.

Dodao je i da je važno istražiti je li na tom području u to vrijeme bilo kakvih vremenskih prilika koje su možda mogle stvoriti viđeni fenomen.

Doista tome morate prići otvorenog uma, ali prikupiti što je više podataka moguće te što više strunih mišljenja, kaže Brennan.

Na pitanje što slijedi nakon svega toga, odnosno koja bi bila najizglednija hipoteza o porijeklu tih NLO-a, Brennan kroz smijeh jednostavno kaže da ne zna.

Život se definira na puno različitih načina. Mislim da bi bilo pomalo drsko i arogantno od nas da vjerujem kako život ne postoji nigdje drugdje u svemiru. Što bi taj život mogao biti je predmet mnogih različitih pogleda, ističe Brennan.

Rekao je i kako vjeruje da će neki od fenomena koje ćemo viđati u budućnosti i dalje ostati nerazjašnjeni te da oni zapravo mogu biti tip fenomena koji je rezultat nečeg što još ne razumijemo i što može podrazumijevati neki oblik aktivnosti za koji bi neki mogli reći da predstavlja drugi oblik života.

Cowen je Brennana pitao misli li, obzirom da je agnostik, da je riječ o nečem nadnaravnom.

Pa, nadnaravno je u oku promatrača. Ponavljam, neću to odbaciti. zato i jesam agnostik nasuprot recimo ateistima. Samo želim imati otvorene poglede na to što bi nešto moglo biti, ali tko zapravo zna što bi te stvari zapravo mogle biti?, upitao je na kraju Brennan.

Izvor: Medium.com

Još brže do najnovijih tech inovacija. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju

Vezane vijesti

Još vijesti