Bizarno: 'Selfie ruka' kao nasljednik selfie štapa

Popularni selfiji već su neko vrijeme svjetski trend, a ako ste mislili da je štap za slikanje selfija čudna naprava, onda će vas ovaj proizvod još više iznenaditi.

Monika Nožić Monika Nožinić | 30.04.2015. / 09:30

Bizarno: 'Selfie ruka' kao nasljednik selfie štapa

Popularni selfiji već su neko vrijeme svjetski trend, a ako ste mislili da je štap za slikanje selfija čudna naprava, onda će vas ovaj proizvod još više iznenaditi.

Naime, umjetnici Aric Snee i Justin Crowe dizajnirali su umjetnu ruku za slikanje selfie fotografija, a uz pomoć nje slika će izgledati kao da se držite za ruku s voljenom osobom. Pomalo bizarno, zar ne? 

Bizarno: 'Selfie ruka' kao nasljednik selfie štapa

Tvorci ove naprave kažu da je ova ruka rješenje za sve one koji se ne žele sami slikati. Selfie ruka će se vjerojatno najviše svidjeti usamljenim ljudima željnima pažnje. 

"Možete napraviti čak i lažne pokrete rukom, primjerice, možete uspraviti palac i koristiti ga kao like za vašu fotografiju", rekao je Crowe, jedan od dizajnera. 

"Selfie ruka" dizajnirana je kao socijalni komentar na rastući fenomen selfie štapa i narcisoidnom potrebom za dijeljenjem selfija online te potrebom potvrđivanja cijelog interneta.

Proizvod je napravljen od staklene vune, lak je i prenosiv. Budući da je riječ o prototipu, još uvijek nije poznato hoće li se i kada selfie ruka naći u prodaji.

Još brže do najnovijih tech inovacija. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju

Vezane vijesti

Još vijesti