BMW - Activate The Future [DOCU]

BMW je objavio seriju od četiri nastavka kratkih dokumentarnih filmova s ciljem publiku odvesti na mjesto gdje nikad nisu bili -- budućnost.

Zimo Zimo Zimo | 03.02.2011. / 09:25

BMW - Activate The Future [DOCU]

BMW je objavio seriju od četiri nastavaka kratkih dokumentarnih filmova s ciljem da gledatelje odvedu na mjesto gdje nikad nisu bili -- budućnost.

Unikatnu sliku tehnologije, kulture, gradova, naše prošlosti i sadašnjosti, te kako je to sve povezano sa mobilnom budućnosti, u dokumentacu prikazuju najutjecajniji znanstvenici, akademici, začetnici i poudzetnici današnjeg vremena.

Ideja dokumentarca nije dati prave odgovore već pitati prava pitanja prave ljude te samim time pokrenuti raspravu. Čitatelji mogu na stranicama bmwactivatethfuture.com komentirati, te iznesti svoje mišljenje o temi mobilnosti u budućnosti.

'Wherever You Want to Go' prvi je u nizu od četiri nastavka ovog dokumentarca koji sadrži intervjue sa vizionarima unutar i van automobilske industrije, od austronauta Buzz Aldrina preko Marisse Mayer iz Googlea pa sve do Georga Whitesidesa iz Virgin Galactica.

Kako vizionari zamišljaju budućnost automobila možete pogledati u videu ispod.

Još brže do najnovijih tech inovacija. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju

Vezane vijesti

Još vijesti