Briljirali na IFA 2023: Predstavili "budućnost telefona" i pokupili čak 36 nagrada

Honor je ozbiljno krenuo u osvajanje tržišta preklopnih telefona.

Martina Čizmić | 08.09.2023. / 10:21

Honor Magic V2 (Foto: Zimo)

Honor je na nedavno održanom sajmu IFA 2023 u Berlinu predstavio svoj adut za osvajanje tržišta preklopnih telefona - Honor Magic V2, ali i iznenadio predstavljanjem koncepta budućeg preklopnog telefona koji ujedno služi kao modni detalj - Honor V Purse. 

Oba su telefona na samom sajmu privukla veliku pozornost kako posjetitelja, tako i svjetskih medija, što je Honoru osiguralo titulu "Najboljim od IFA-e". Ukupno je Honor za svoje telefone na IFA sajmu dobio čak 36 nagrada koje dodjeljuju mediji.

Android Headlines dodijelio je titulu "Najbolje od IFA-e 2023" upravo HONOR V Purse, uz komentar kako "HONOR V Purse nije samo pametni telefon, već modni izraz, i početak nečeg novog. Riječ je o jednoj od zanimljivijih najava koje su se mogle vidjeti na sajmu“. GSMArena je, također, opisao koncept dizajna HONOR V Purse kao "vrlo napredan uređaj i istaknuo kako uvijek cijene tvrtke koje razmišljaju izvan okvira".

Honor V Purse (Foto: Zimo)

Veliku pozornost privukao je upravo najlakši i najtanji pametni preklopni telefon HONOR Magic V2, koji je HONOR po prvi put globalno predstavio. TechRadar je dodijelio nagradu "Najbolje od IFA 2023" HONOR-u Magic V2 i istaknuo: "Ne uspijeva mnogo uređaja „zasjeniti“ ostale uređaje, ali čim uzmete Magic V2 u ruke, jasno vam je kako je to dostojan pobjednik IFA 2023 nagrada." Novi HONOR-ov uređaj osvojio je i mjesto među XDA-Developers Best of IFA 2023 nagradama zahvaljujući inovaciji koju donosi na tržište preklopnih telefona. "To je daleko najtanji sklopivi uređaj na svijetu — čak tanji od iPhonea 14 Pro Max kada se sklopi — a uz to je i lakši."

Podsjetimo, Honor Magic V2 najlakši je i najtanji preklopni pametni telefon koji je Honor dosad predstavio. Težak je samo 231 gram i debeo samo 9,9 milimetara kada je sklopljen, što znači da je tanji od većine klasičnih pametnih telefona na tržištu. Ima novu dvostruka baterija kapaciteta 5000 mAh, koja za razliku od ostalih ne koristi litij, već novu generaciju silicij-ugljične baterije.

Prema informacijama iz Honora, Magic V2 bit će dostupan na odabranim tržištima u Europi.

 

Još brže do najnovijih tech inovacija. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju

Vezane vijesti

Još vijesti