BUG: iOS 4.2. “briše” vašu glazbu sa iPhone/iPoda

Nitko ne želi ostati bez kolekcije glazbe i videa koje ste skupljali mjesecima na iPodu ili iPhoneu. Jučer je izašao novi update iOS 4.2, te se neki korisnici susreću sa nestankom glazbe na Appleovim uređajima.

Zimo Zimo Zimo | 23.11.2010. / 09:15

BUG: iOS 4.2. “briše” vašu glazbu sa iPhone/iPoda

Nitko ne želi ostati bez kolekcije glazbe i videa koje ste skupljali mjesecima na iPodu ili iPhoneu. Jučer je izašao novi update iOS 4.2, te se neki korisnici susreću sa nestankom glazbe na Appleovim uređajima.Dok se ne popravi bug, na Appleovom forumu pronašli su rješenje. Naime ažuriranjem vašeg iOS-a na inačicu 4.2. dolazi do prikaza kako vaša iPod aplikacija nema sadržaja iako iTunesi prikazuju da se sadržaj nalazi na uređaju.

Ako vam se to dogodi, dvije opcije su na raspologanju. Prva, jednostavnija je da probate još jednom sinkronizirati iPhone ili iPod sa iTunesima, dok je druga opcija da spojite iPhone/iPod na računalo i pustite pjesmu preko njega na iTunes-ima. Nakon toga ponovno sinkronizirajte uređaj sa iTunesima i ponovo pokrenite aplikaciju.

Sadržaj koji ste prije imali na uređaju trebao bi biti ponovo dostupan. Male greške se događaju, no vjerujemo da će se i to ubrzo rješiti. Ako naiđemo na neke probleme obavjestit ćemo vas na našem blogu.

Jel vam ova informacija bila korisna?

Još brže do najnovijih tech inovacija. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju

Vezane vijesti

Još vijesti