Kroz bugarski akcelerator Eleven prošlo je četvero hrvatski startupa, a neki još uvijek prolaze kroz njihov tromjesečni program.  

Eleven poziva sve startupe da prijave svoje ideje do 31. listopada ove godine te pokupe potencijalnu investiciju od inicijalnih 25.000 eura za 8% kompanije uz mogućnost dobivanja još 75.000 eura dostupnih nakon prvog mjeseca akceleratorskog programa. Postotak koji akcelerator kasnije dobiva ovisi o vrijednosti nove runde investicija koje kompanija može dobiti, odnosno veća vrijednost, manji postotak za Eleven.

Dakle, imate vremena svoje prijave poslati do 31. listopada nakon čega će stručni žiri ocijeniti one najbolje koji će biti pozvani na Selection Days u Sofiji početkom prosinca.

Kompanije koje će ući u program imat će priliku raditi u coworking prostoru, gdje će moći raditi na tromjesečnom programu s mentorima, radnim zadacima, družit će se na događajima gdje mogu skupiti kontakte, itd.

Eleven je jedan od najaktivnijih akceleratora za raniju fazu u Europi s 6.5 milijuna eura investiranih u 83 kompanije. Do sada, 4 hrvatske kompanije Bueno (Skiipi), Squee, Zap i Hungrio dobile su 210.000 eura!

Prijavite se danas i možda se ostvari i vaš san!

Još brže do najnovijih tech inovacija. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju