CES 2015: ASUS osvojio 7 nagrada za inovacije!

ASUS je na Međunarodnom sajmu potrošačke elektronike u Las Vegasu (CES 2015) osvojio sedam nagrada za proizvode koji se izdvajaju svojim dizajnom kvalitetom.

Monika Nožić Monika Nožinić | 13.01.2015. / 08:26

CES 2015: ASUS osvojio 7 nagrada za inovacije!

ASUS je na Međunarodnom sajmu potrošačke elektronike u Las Vegasu (CES 2015) osvojio sedam nagrada za proizvode koji se izdvajaju svojim dizajnom kvalitetom. Ultraprijenosna računala ZenBook NX500 i ZenBook UX305 i ultra-kompaktni gejming laptop - Transformer Book T300 Chi 2-u-1 i ROG GR8, osvojili su nagrade u kategoriji Computer Hardware and Components. Monitori zakrivljenog ekrana LX321 i LX341 osvojili su nagrade u kategoriji Peripherals, a ROG G20J, kompaktno gejming desktop računalo u kategoriji Gaming Hardware and Accessories.

CES Innovation Awards dodjeljuje se još od 1976. godine, u suradnji s International CES u Las Vegasu. Ove su nagrade jedne od najprestižnijih u svijetu potrošačke elektronike i dodjeljuju u 29 kategorija, a proizvode ocjenjuju stručnjaci iz područja industrijskog dizajna, inženjeri i novinari.

Impresivan broj nagrada dovoljno govori o ASUS-ovom uspjehu. Fokusirajući se na želje korisnika i razumijevanje njihovih potreba, ASUS donosi vrlo osobnu tehnologiju s ciljem da korisnicima omogući jednostavan, zanimljiv i zabavan digitalni život.

Foto: Asus

Još brže do najnovijih tech inovacija. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju

Vezane vijesti

Još vijesti