Christian Bale kandidat za ulogu u Fincherovom filmu o Steveu Jobsu

Kada stavite na jedan kup tri imena Aaron Sorkin, David Fincher i Christian Bale, možete se kladiti da se radi o odličnom filmu.

Saša Fišter sasa@zimo.co | 20.03.2014. / 20:29

Christian Bale kandidat za ulogu u Fincherovom filmu o Steveu Jobsu

Postanite fan na Facebooku ako već niste!

Kada stavite na jedan kup tri imena Aaron Sorkin, David Fincher i Christian Bale, možete se kladiti da se radi o odličnom filmu.

Kako se prenosi medijskim stupcima relevantnih portala, David Fincher želi Christiana Balea u ulozi Stevea Jobsa koji će se snimati prema knjizi Waltera Isaacsona. Inače scenarij je napisao Aaron Sorkin koji je već osvojio Oscara s filmom o Facebooku, odnosno Marku Zuckerbergu “The Social Network”.

Iako nitko od navedenih izvora nije potvrdio ovu informaciju, The Warp kaže kako se Fincher sastao s Amy Pascal iz Sonyja kako bi raspravili o režiranju filma, te ja navodno istaknuo kako će raditi na ovom filmu pod uvjetom da Bale igra ulogu Jobsa.

Pascal i Fincher već su radili zajedno na filmu “The Girl With the Dragon Tattoo” gdje su se razvile tenzije no i poštovanja jedan prema drugom, pa se tako navodi kako Pascal vjeruje u njega kao režisera, te ga želi “zadržati poputno sretnim.” Također, njihova suradnja dovela ih je do nominacije Oscara za film “American Hustle”.

Film bi prikazao zanimljivo razdoblje u Appleu, od lansiranja nekih proizvoda uključujući Mac, NeXT i iPod, dakle prilično drugačiji scenarij nego što je to bilo u filmu ‘Jobs’ u kojem je glavnu ulogu tumačio Ashton Kutcher, a koji nije doživio neku spektakularnu slavu.

Snimanje filma bi moglo započeti tek sljedeće godine, s obzirom da Bale i Fincher imaju dosta posla s promocijom filmova “Exodus” i “Gone Girl”.

Sony vjeruje kako bi ova filmska biografija pobudila veće zanimanje nego kod filma ‘Jobs’ jer će glumiti samo “A-lista” glumaca. Film za sada nema ime.

Još brže do najnovijih tech inovacija. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju

Vezane vijesti

Još vijesti