Čini se da je u javnost procurio video nadolazećeg Googleova pametnog mobitela Pixel Fold

Ususret predstavljanju Googleova pametnog telefona Pixel Fold početkom svibnja u javnost je procurio video za koji izvor tvrdi da prikazuje upravo taj uređaj.

Branimir Vorša | 24.04.2023. / 12:00

Mogui izgled nadolazećeg Pixel Fold uređaja
Mogući izgled nadolazećeg Pixel Fold uređaja (Foto: @Za_Raczke/Platforma X)

Kuba Wojciechowski slovi kao pouzdani izvor kad je riječ o curenju informacija o novim pametnim telefonima, a nakon što je mjesecima pratio informacije o Googleovu Pixel Foldu, sad je otkrio i prve snimke za koje tvrdi da su snimke tog uređaja.

Google Pixel Fold Sljedeći mjesec Google će predstaviti svoj najjači i najskuplji telefon

U videu koji je priložio nema puno toga po čemu bi se moglo zaključiti da je riječ o Googleovu preklopnom pametnom telefonu. Naime, nema logotipa, nema prepoznatljivih dizajnerskih detalja poput velike trake kamere, samo selfi-kamera sprijeda, unutarnji okviri i sklopivi zaslon sa zaobljenim rubovima. Laicima bi se moglo s pravom činiti da je to Samsungov prototip jednako koliko i Googleov novi uređaj.

Ipak, Wojciechowski tvrdi da je riječ upravo o Pixel Foldu, a za The Verge je rekao da jedino još može reći da je video star više od mjesec dana.

Pixel Fold će biti najavljen na Google I/O konferenciji 10. svibnja, a s prvim isporukama trebalo bi se početi u lipnju, dok bi cijena uređaja trebala biti više od 1700 dolara.

Slika nije dostupna Mediji su se dokopali tajnih planova: Poznato je što Google priprema sljedeće tri godine

Riječ je o uređaju sa zaslonom 5,8 inča koji se rasklapa u tablet od 7,6 inča. Pogoni ga Googleov procesor Tensor G2 , težak je 284 grama, a iz Googlea tvrde da će njegova baterija trajati 24 sata s jednim punjenjem. Isto tako, Google tvrdi da uređaj ima najizdržljivije šarke na sklopivom uređaju.

Izvor: The Verge
 

Još brže do najnovijih tech inovacija. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju

Vezane vijesti

Još vijesti