Clarkson je stara škola: Popularni voditelj Top Geara smatra da su svi moderni automobili - s*anje

Jeremy Clarkson razgovarao je s publikom na eventu povodom zadnje epizode The Grand Toura.

Hrvoje Jurman Hrvoje Jurman | 27.09.2024. / 11:39

Jeremy Clarkson (Foto: Afp)

Jeremy Clarkson dobro je poznato lice s malih ekrana i teško da postoji zaljubljenik u automobilizam koji za njega nije čuo, odnosno koji nije pogledao neku od njegovih emisija. Dok ga ljubitelji automobilizma poznaju kao voditelja Top Geara i The Grand Toura, u Velikoj Britaniji on je i poznati kolumnist, ali i voditelj poljoprivredne emisije i kviza.

Slika nije dostupna Seksistički ispad Jeremyja Clarksona prema Greti Thunberg: "Ono što njoj treba jest da dobije po guzici"

Clarkson prati i recenzira automobile oko 35 godina te je uvijek zanimljivo čuti njegovo mišljenje o situaciji na automobilskom tržištu i u ovoj industriji. A to mišljenje nije toliko pozitivno jer, kao i mnogi kada zađu u određene godine, smatra kako je prije bilo puno bolje te su i automobili bili bolji. Ovaj je voditelj nedavno organizirao zabavu povodom emitiranja posljednje epizode The Grand Toura, nakon čega je odgovarao na pitanja publike.

Prema njegovim odgovorima, jasno je kako nije ljubitelj modernih automobila. Smatra da su stariji automobili bolji jer su, među inim, lakši te kaže kako niti ne može prepoznati 80 do 90 posto novih modela. Ne znam što su. I nije me briga. Oni kažu 'imamo novi hibridni sustav vožnje', jednostavno me nije bilo briga, rekao je okupljenima, a za one koji nisu shvatili njegov stav dodao je kako su svi moderni automobili "s*anje".

Iako je s partnerima Jamesom Mayom i Richardom Hammondom nakon dvadesetak godina raspustio svoju producentsku tvrtku te oni više neće voditi The Grand Tour, to ne znači i kraj same emisije. Naime, Amazon planira nastaviti s njezinim emitiranjem, ali s potpuno novim voditeljima. Razmišljaju o tome da ne zaposle neke poznate osobe, već žele pronaći nove voditelje koji nisu poznati javnosti, kako bi u potpunosti osvježili emisiju. S tim se slaže i Clarkson.

Slika nije dostupna VIDEO Top Gear testirao Neveru u arktičkim uvjetima i nisu bili nimalo nježni

Moraju pronaći mlađe ljudi koji dobro poznaju svoje automobile i dovesti ih da vode emisiju i nadam se da će Amazon to napraviti. Jednostavno moraju naći neke ljude koji poznaju svoje automobile. Clarkson je podsjetio i kako njih trojica nisu bili poznati prije nego su postali voditelji, već su svoju popularnost stekli s vremenom i vjeruje kako je to najbolji put za budućnosti Amazonove emisije.

Izvor: Motor1

 

Još brže do najnovijih tech inovacija. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju

Vezane vijesti

Još vijesti