Codeanywhere Shift Conference 2017. u Splitu

Codeanywhere Shift Conference 2017 održava se 1. i 2. lipnja u Splitu, a očekuje se dolazak više od 1.500 domaćih i inozemnih gostiju. Objavljen je prvi set govornika i na popisu se nalaze Christian Heilmann iz Microsofta, Jesper Noer, osnivač BitBucketa, Una Kravets iz DigitalOceana... I zanimljivo je da će po prvi puta u sklopu konferencije biti održano ukupno 16 radionica.

Zimo | 21.03.2017. / 20:48

Slika nije dostupna (Foto: Zimo)

Prve dane lipnja bit će idealno provesti u Splitu. Lijepo vrijeme, divan grad i još k tome upravo se 1. i 2. lipnja u splitskom HNK održava Codeanywhere Shift Conference 2017.

Očekuje se 1500 gostiju iz Hrvatske, regije i svijeta. U dva dana, koliko traje Codeanywhere Shift Conference 2017, moći će se pogledati 20 predavača i po prvi puta sudjelovati na 16 radionica. Tijekom tih radionica sudionici će se moći bolje se upoznati s novim trendovima i tehnologijama.

Šesto izdanje konferencije Codeanywhere Shift biti će još jednom odlično mjesto susreta IT profesionalaca, tvrtki, domaćih i stranih institucija, predstavnika investicijskih fondova, studenata i medija.

Codeanywhere Shift konferencija najveća je informatička konferencija u jugoistočnoj Europi. Za organizaciju je zaslužan Codeanywhere, jedan od najuspješnijih hrvatskih startupova. Riječ je o tvrtki koja razvija cloud rješenja za "programiranje" u hodu", kojima omogućavaju programerima da razmjenu datoteka, mapa i kompletnih razvojnih okruženja u realnom vremenu. Osim u Splitu, kompanija ima ured i u centru svjetske IT industrije - Palo Altu u Kaliforniji.

Za sada je objavljen prvi set govornika na konferenciji. Tako će, između ostalih, na Shiftu sudjelovati Christian Heilmann (Microsoft), razvojni programer s više od 20 godina iskustva rada u web tehnologijama za velike informatičke tvrtke, Jesper Noer, osnivač BitBucketa (besplatnog web alata za dijeljenje programskog koda među članovima tima) i direktor tehnološke konzultantske tvrtke Accenture, Ike DeLorenzo, direktor proizvoda platforme za mrežne aplikacije Heroku i stručnjak u području dizajna softverskih proizvoda, upravljanja proizvodima i marketinga proizvoda. Tu je i Una Kravets iz DigitalOceana, tvrtke koja je u prosincu 2015. godine po broju hostanih web stranica bila druga najveća poslužiteljska tvrtka u svijetu. Ona će pričati o korisničkom sučelju, naprednom dizajnu i optimizaciji slike. Konferencija Shift ugostit će i predstavnika Skypea Eduarda Kuncea, voditelja odjela programskog inženjerstva.

Jeftinije karte možete kupiti do 31. ožujka.

Detalje doznajte na službenim stranicama Codeanywhere Shift Conference 2017.

Još brže do najnovijih tech inovacija. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju

Vezane vijesti

Još vijesti