Crane Startup srijeda u Varaždinu uz podršku Microsoft Innovation Centera

Nakon serije gostovanja Startup srijede u Rijeci, Osijeku i Splitu, konačno je došlo vrijeme za sjeverozapadnu Hrvatsku!

Zimo Zimo Zimo | 11.04.2012. / 11:16

Crane Startup srijeda u Varaždinu uz podršku Microsoft Innovation Centera

Nakon serije gostovanja Startup srijede u Rijeci, Osijeku i Splitu, konačno je došlo vrijeme za sjeverozapadnu Hrvatsku!

Tako će se slijedeća Startup srijeda održati u Varaždinu, i to 18. travnja 2012. godine, s početkom u 17:30h, kojoj će domaćin biti Microsoft Innovation Center Varaždin. Susret će se održati u konferencijskoj dvorani Tehnološkog parka na 4. katu, na adresi Zagrebačka 89, Varaždin.

Mihovil Barančić i Berislav Lopac upoznat će Vas sa startupovima, izvorima financiranja startupova i predstaviti vam Hrvatsku mrežu poslovnih anđela (Crane), te mogućnosti potencijalne suradnje.

U sklopu susreta bit će predstavljen i jedan od novijih startup projekata Entrio.hr, kao pozitivan primjer suradnje s Hrvatskom mrežom poslovnih anđela. Također, bit će predstavljeni programi podrške za startup tvrtke i njihove projekte u sklopu programa Microsoft Innovation Centra u Varaždinu.

Nakon formalnog dijela Startup srijede slijedi druženje i diskusija u Start-up Clubu u sklopu Tehnološkog Parka, gdje će vam predstavnici Crane biti dostupni za Vaša pitanja.

Ovaj susret je namijenjen svim zainteresiranim pojedincima i tvrtkama sa područja sjeverozapadne Hrvatske, ali i šire, neovisno o industriji ili niši kojom se bave (dakle, nije isključivo namijenjen IT i tehnološki naprednim tvrtkama/projektima).


Prijave za sudjelovanje izvode se putem Entrio.hr na ovom linku.


Izdanje Startup srijede u Varaždinu organizirano je uz podršku Microsoft Innovation Centra Varaždin. Za redovni podsjetnik na okupljanja prijavite se za primanje Crane newslettera.

Agenda susreta:

17:30 – 17:40        Uvodna riječ, pozdrav iz Crane i pozdrav domaćina (hosted by MIC)

17:40 – 18:00        Općenito o Startup – Berislav Lopac

18:00 – 18:30        CRANE – Hrvatska mreža poslovnih anđela – Mihovil Barančić, predsjednik i Berislav Lopac, osnivač

18:30 – 18:45        Podrška startupima i startup projektima kroz program Microsoft Innovation Centra Varaždin

18:45 – 19:00        Startup Testimonial: Entrio.hr

19:00 -                  Druženje i diskusija u Start-up Club (powered by MIC Varaždin)

Startup srijeda je mjesečno neformalno druženje poduzetnika, ulagača, savjetnika i svih drugih zainteresiranih za tematiku i problematiku startupa.

Besplatno je i otvoreno za sve.

Još brže do najnovijih tech inovacija. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju

Vezane vijesti

Još vijesti