Sljedećeg vikenda od 24. do 26. listopada u centru Lumini u Varaždinu, održat će se Dani gaminga. Ulaz na sve programe je slobodan, a posjetitelji će imati priliku isprobati novitete u svijetu video igara.

U LAN korneru na umreženim računalima bit će organizirano natjecanje u gamingu, dok će se na brojnim gaming spotovima moći uživati u najpopularnijim video igrama. Za najbolje igrače osigurane su nagrade, a događaj će biti ispunjen nagradnim igrama i popustima na kupnju.

Na Danima Gaminga predstavit će se impresivna dostignuća iz svijeta igraćih konzola, čekaju vas PlayStation 3 i 4 , Nintendo Wii i Xbox 360. Također predstavit će se sve novosti i inovacije iz mobile gaminga, te neke od najpopularnijih mobilnih aplikacija koje su posljednjih godina postale neizostavan dio gaming scene.

Kako bi se dodatno „ufurali“ u ovaj gaming spektakl, sve posjetitelje očekuju glumci Ljubomir Kerekeš, Jan Kerekeš i Zoran Pribičević koji priređuju tematsku komediju „Ufuraj se i pukni“ u režiji Ljubomira Kerekeša, u subotu, 25.10. u 18:00 sati.

 

Još brže do najnovijih tech inovacija. Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju