Dev Days konferencija - doznajte odgovore na pitanja s kojima se susreću vodeći programeri

I ovog svibnja velika regionalna Dev Days konferencija u organizaciji pulskog Infobipa vodi vas novim horizontima suvremenog developmenta! Na konferenciji će se razgovarati o problemima i izazovima s kojima se susreći programeri današnjice.

Zimo | 23.03.2017. / 17:23

Na programu Dev Days konferencije su predavanja Juergena Hoellera, suosnivača Springa te Gojka Adžića i Stephena Carvera, vodećih stručnjaka u području razvoja i isporuke softwarea, razvoja arhitekture te kriznog menadžmenta.

Teme Dev Days konferencije biti će raznolike - Što donosi Spring 5, najnovija generacija ovog frameworka? Koje su prednosti arhitektura građenih bez fizičkih servera? Možemo li na primjerima iz prošlosti sagledati budućnost razvoja softvera? Kako je NASA uvidjela vrijednost komunikacije, organizacijskog učenja i procjene rizika? Kako je uhvaćena u zamku grupnog mišljenja?

Konferencija Dev Days 2017 održava se u Termama Tuhelj u subotu 13. svibnja i ondje ćete doznati odgovore na ova i sva druga pitanja s kojima se susreću vodeći programeri i organizacije današnjice.

Program je ove godine otvoren i za izlaganja gostiju - programera koji su riješili neki problem na originalan način, ili imaju zanimljive projekte koje žele predstaviti developerskoj zajednici.

Ako imate zanimljivu temu o kojoj želite govoriti, prijavite je već danas putem ove stranice ili se javite mailom na dev_days@infobip.com, navode iz Infobipa.

Sva izlaganja će biti na engleskom jeziku.

Konferencija je lani okupila 300 programera iz regije:

01 Dev Days 2016: Izabel Jelenić - Welcome Speech from Infobip on Vimeo.

Još brže do najnovijih tech inovacija. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju

Vezane vijesti

Još vijesti