Dobra zabava ne mora biti ograničena duljinom žice

Zvuk valova, omiljena glazba svira tiho, dok uz svjetlost svijeće sa Samsung Bottle zvučnika šećete s dragom vam osobom

Sponzorirani članak | 03.07.2017. / 14:54

Ljeto je vrijeme kad se intenzivnije družimo s prijateljima i dragim nam osobama na otvorenome. Bilo da je u pitanju roštilj, kokteli ili neka proslava, raspoloženje je uvijek ljepše kad u pozadini svira neka glazba. Ako u društvu nemate nekoga tko je glazbeno nadaren i spreman doprijenijeti dobrom raspoloženju uz gitaru ili prijenosnu klavitajuru, vjerojatno ćete posegnuti za nekim drugim izvorom glazbe.

Danas je većina glazbe u elektroničkom obliku, a uz pregršt različitih servisa za streamanje ili preuzimanje glazbe, zaista nije problem zadovoljiti svačiji ukus. Dovoljno je posegnuti za pametnim telefonom (od kojeg se ne odvajate ni inače) i odabrati glazbu koja će već za nekoliko trenutaka podići raspoloženje.

No, iako možda imate najnoviji Samsung Galaxy S8 i neograničenu tarifu kojom možete streamati glazbu ili čak filmove do mile volje, često je veći problem što se uz malo veću buku glazba s pametnog telefona jednostavno izgubi. U pomoć tada priskaču bežični zvučnici koje je jednostavno „sakriti“ u neki kut, povezati s pametnim telefonom pomoću Bluetootha i uživati.

U Samsungu su imali malo drugačiju ideju kad su osmišljavali svoj Bottle bežični zvučnik. Posebnu su pažnju posvetili dizajnu samog zvučnika koji podsjeća na vrč ili bocu, a koji ujedno ima i trostruku ulogu. Osim svoje osnovne uloge zvučnika, koju obavlja izvrsno emitirajući zvuk u svim smjerovima, ovaj zanimljivi uređaj može slobodno stajati na stolu kao dekoracija, a zahvaljujući LED žarulji u gornjem dijelu uređaja može poslužiti i kao svjetiljka.

U kombinaciji sa Samsung Lux manager aplikacijom, zvučnik se od rasvjetnog tijela može pretvoriti u romantičnu svijeću ili šarenu “disko kuglu” koja pršti bojama u ritmu glazbe. Samsung Bottle reagira i na pokrete pa će tako, protresete li ga, promijeniti boju svjetlosti, a nagnete li ga kao da izlijevate vodu, promijeniti će njen intenzitet.

Zahvaljujući bežičnom punjenju koje obavlja pomoću stalka za punjenje, Samsungov Bottle zvučnik nema nikakvih suvišnih žica te se može jednostavno nositi iz jedne prostorije u drugu ili ponijeti poput fenjera dok šećete uz obalu. Može li romantičnije od toga? Zvuk valova, omiljena glazba svira tiho, dok uz svjetlost svijeće sa Samsung Bottle zvučnika šećete s dragom vam osobom.

Možda i može. Naime, Samsung do 12. srpnja 2017. pri kupnji Galaxy S7, S7 edge ili Galaxy S8 odnosno S8+ telefona, poklanja upravo višefunkcionalni Samsung Bottle bežični zvučnik. Dovoljno je registrirati se na stranici www.samsungpoklanja.hr, upisati potrebne podatke i na e-mail adresu stiže obavijest kad će Samsung Bottle bežični zvučnik biti poslan na adresu navedenu u prijavi.

Iskoristite ovu priliku, nabavite novi pametni telefon i iznenadite prijatelje i ukućane bežičnim zvučnikom koji je mnogo više od toga.

 

Još brže do najnovijih tech inovacija. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju

Vezane vijesti

Još vijesti