U četvrtak, 21. kolovoza 2014. u Rugvici nedaleko Zagreba, svi oni koji su i do sada obožavali proizvode koje nudi IKEA konačno će doći na svoje, jer jedan od najpopularnijih brandova za proizvodnju i prodaju namještaja počinje s radom u Hrvatskoj.

Otvorenje je zakazano navedenog datuma točno u 10 sati, tako da će, ne sumnjamo, svi oni koji su za IKEA proizvodima tragali uglavnom u Italiji (Villese) ili Austriji (Graz) doći na svoje i moći će kupovati "u svom dvorištu". IKEA je nedvojbeno jedan od najpoznatijih i najutjecajnijih svjetskih brandova, nedavno smo prenijeli zanimljiv video o deset činjenica koje potvrđuju navedenu tezu, a sada će svi ti silni proizvodi, od onih cijenom doista super konkurentnih do onih ekskluzivnih biti dostupni i u hrvatskoj IKEA-i. Sjajna je vijest da će od 9000 proizvoda koliko će ih biti dostupno nešto manje od 7000 imati istu ili nižu cijenu od onih koje IKEA nudi u Grazu i Villeseu.

Ako jedva čekate da prođete kroz vrata hrvatske IKEA-e, onda će vas sigurno razveseliti i dostupnost on-line izdanja kataloga na hrvatskom jeziku u kojem možete provjeriti sve proizvode koje će robna kuća imati u svojoj ponudi. Tiskano izdanje IKEA kataloga će imati 330 stranica, biti će distribuirano više od 200.000 primjeraka, ali u vrijeme modernih tehnologija sve to vam je, naravno, dostupno i putem vaših računala, tableta ili pametnih telefona. Kako IKEA i te kako prati moderne trendove i želi biti dostupna čim širem krugu potencijalnih kupaca uz katalog tu su i dvije IKEA aplikacije za najpopularnije mobilne operativne sustave. IKEA za iOS dostupna je, naravno na App Storeu, dok je verzija za Android dostupna na repozitoriju Google Play

Još brže do najnovijih tech inovacija. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju