Domaća IT tvrtka među 10 najboljih web development tvrtki u svijetu

Q nastavlja nizati priznanja za svoj rad i širiti poslovanje pa su tako nedavno otvorili i development centar u Beogradu.

Martina Čizmić | 10.03.2022. / 16:41

Slika nije dostupna (Foto: Zimo)

 Domaća IT tvrtka Q svrstana je među 10 najboljih web development tvrtki u svijetu prema ocjeni Clutcha, vodeće svjetske istraživačke agencije za rangiranje IT kompanija. Kako ističu iz tvrtke, Q je ušao u elitno društvo 10 odabranih nakon što se zadnje dvije godine konstantno nalazio u top 20.

Jako se trudimo svakim danom biti što bolji, a ulazak na listu top 10 Clutcha nam je bio strateški cilj zadnje dvije godine otkad smo u top 20 tvrtki svijeta, i to baš u kategoriji gdje se nalaze najkompleksniji projekti, ističe CEO Q-a Filip Ljubić.

Slika nije dostupna Domaća softverska tvrtka svrstana uz top 5 posto IT kompanija na svijetu po zadovoljstvu zaposlenika

Podsjetimo, Clutch je prestižna platforma za rangiranje IT tvrtki koja svake godine radi popis najboljih kompanija prema zadovoljstvu klijenata. Ova nezavisna B2B platforma telefonski zove i ponaosob detaljno intervjuira brojne klijente te pruža sveobuhvatan uvid u recenzije koje prikupljaju njihovi analitičari, a analiza se provodi na temelju četiri kriterija. Prvi je kvaliteta i broj Clutch recenzija, zatim odabir klijenata s kojima tvrtke rade, kakve usluge nude i iskustvo u pružanju tih usluga te kakva je reputacija brenda i vidljivost na ciljanim tržištima.

Slika nije dostupna Hrvatska softverska tvrtka među 1000 najbrže rastućih kompanija u Europi

Rezultati pružaju sveobuhvatan uvid u globalne projekte i poslovne procese, a upravo se domaći Q našao u elitnom društvu 10 najbolje rangiranih. Q nastavlja nizati priznanja za svoj rad i širiti poslovanje pa su tako nedavno otvorili i development centar u Beogradu.

Još brže do najnovijih tech inovacija. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju

Vezane vijesti

Još vijesti