Kada pričamo o organizaciji sadržaja s weba, znamo da ne postoji univerzalno rješenje za sve vaše probleme, no postoje brojne solucije. 

Neki vole Evernote, neki Pocket, neki Pinterest, itd, no Dragdis ima drugačiji pristup istom problemu, a to je vrlo jednostavan drag and drop način pohrane samo onog sadržaja koji vama nešto znači. 

Primjerice ako trebate sliku s određene stranice, ne morate pohraniti cijelu URL adresu, kao što je to slučaj kod većine servisa, već možete odvući vašu sliku u posebnu kategoriju ili čak servis kao što su ranije spomenuti Evernote, Pinterest, a tu su i Facebook, Twitter i ostali.  

“Možete pronaći mnogo različitih proizvoda koji vam pomažu u organizaciji vaših fotografija, videa ili linkova, no niti jedan od njih se ne fokusira na jednostavnost procesa “pomicanja uokolo” svih tih stvari. Imate ili mnogo toga ili morate puno klikati kako biste pohranili sadržaj u folder.” ističe Domas Sabockis koji je zadužen za marketing. 

Litvanski startup Dragdis osnovan je 2012. godine i do sada je osigurao dvije investicije, jednu od 14.000 dolara i jednu od 200.000 a koje su omogućile lansiranje proizvoda. 

Dodatak za preglednik dostupan je na službenim stranicama dragdis.com.

Još brže do najnovijih tech inovacija. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju