Druga runda lova na karijere stiže! Što nam donosi raspored drugog Job Fair Meetupa?

Raspored od 40 talkova, 11 radionica i 4 panel rasprava okupit će 56 vrhunskih poduzeća na drugom Job Fair Meetupu.

Martina Čizmić | 04.05.2021. / 13:45

Slika nije dostupna (Foto: Zimo)

Ostalo je manje od tjedan dana do još jednog Job Fair Meetupa. Ovogodišnje izdanje susreta između studenata i potencijalnih poslodavaca održat će se u prostorima Fakulteta elektrotehnike i računarstva te Klubu studenata elektrotehnike od 10. do 14. svibnja 2021. godine. Program u KSET-u bit će dostupan online, a radionice će se održati uživo na FER-u. Na Meetupu će se studenti moći umrežiti, razmijeniti znanja i iskustava te steći nove vještine sudjelujući na talkovima, radionicama, panel raspravama te online networkingu s 56 vrhunskih tehnoloških poduzeća iz sedam različitih industrija unutar pet tematskih dana. Svi koji žele biti dio drugog Job Fair Meetupa, trebaju se prijaviti predajom životopisa na službenoj stranici te rezervacijom mjesta.

Web&Mobile, ICT i razni projekti obilježit će ponedjeljak

Prvi dan drugog Job Fair Meetupa počinje u 10 sati u dvorani A301 na FER-u s poduzećima dSPACE engineering i CROZ koji će održati svoje radionice. Također, u KSET-u program počinje u 10 sati gdje nas čekaju CROZ, Netgen, minus5, SysKit, Bornfight, FIVE, Visage Technologies, RealNetworks i Microblink sa svojim talkovima. Cijeli dan bit će obilježen temama područja računalnog vida te web & mobile industrije. Nakon svakog bloka talkova bit će sat vremena umrežavanja gdje će se studenti i predstavnici poduzeća moći upoznati i razgovarati. Ponedjeljak će završiti panel raspravom na temu upravljanja projektima u kojoj će sudjelovati predstavnici poduzeća Bornfight, FIVE, Microblink i prof. dr. sc. Željka Car s FER-a.

Veliki podaci, ICT i startupi teme su utorka

Drugi dan radionice vode Verso Altimo grupa, SHAPE404 i Jako Velike Stvari u A301 na FER-u od 10 sati. Talkovi u isto vrijeme traju u KSET-u, a održat će ih KING ICT, Axilis, mStart, Poslovna inteligencija, Konzum, Memgraph, AVL-AST, Syntio i doXray. Utorak će obilježiti područja podatkovne znanosti te informacijsko komunikacijskih tehnologija, a dan će završiti panel raspravom o startupima gdje će sudjelovati predstavnici i osnivači poduzeća Memgraph, SofaScore, Photomath i Matija Srbić, predstavnik FER-ovog startup inkubatora, SPOCK-a.

U srijedu je pažnja na sigurnosti, ICT-u i njihovim stručnjacima

Treći dan nastavlja program radionica na FER-u od 10 sati u A301 uz poduzeća FINA i ReversingLabs. Iz KSET-a će se prenositi talkovi poduzeća 5x9 Networks, Span, Odašiljači i veze, Infobip, Atos, Mireo, OptimoRoute, Buckhill i INFIGO IS. Kako je treći dan tematski unutar područja informacijske sigurnosti i ICT-a, prikladan završetak obilježit će se panel raspravom o tome kako stručnjaci ostaju sigurni, a panelisti su predstavnici poduzeća Buckhill, INFIGO IS, ReversingLabs i izv. prof. dr. sc. Marin Vuković s FER-a.

U četvrtak će se govoriti o tehnologiji 5G i elektronici budućnosti

Četvrti dan na FER-u radionice održavaju Ars Futura i Surpabit u A301 od 10 sati, dok se online u isto vrijeme mogu pratiti talkovi poduzeća KONČAR KET, HOPS, HELB, Gideon Brothers, Montelektro, Maxtena, Srce, A1 Hrvatska i Ekobit. Raznolik četvrtak koji je obilježen područjima elektronike, automatike, automobilske industrije, ugradbenih sustava, telekomunikacija itd. zaokružit će se panelom o 5G mreži na kojoj će riječ preuzeti A1 Hrvatska, Ericsson, Maxtena i prof. dr .sc. Gordon Šišul s FER-a.

Ljuti umaci, web aplikacije i elektronika preuzimaju petak

Peti dan ima ljuti preokret. Uz redovne radionice na FER-u od 10 sati u A301 koje će održati CARNET i Rimac Automobili, nakon prvog bloka talkova sudionike čeka iznenađenje. Prvi blok talkova održat će Medtronic, Xylon, Byte Lab, GlobalLogic i SofaScore. Zatim na scenu nastupa Tomislav Car iz Infinuma koji će u sklopu Hot Talka, odgovarajući na zanimljiva pitanja iz poslovne i one neformalnije sfere života, probavati jednako zanimljive ljute umake. Pitanje je hoće li izdržati do kraja i oboriti rekord prošlogodišnjeg sudionika - Luke Abrusa. Dan ćemo zatvoriti drugim blokom talkova i prigodnim umrežavanjem. U drugom bloku talkova sudjelovat će Greyp Bikes, Trikoder, Infinum i Photomath.

Prijavite se na #jobfairmeetup

Posjetitelje Job Fair Meetupa, tijekom pet dana događanja, očekuje 40 talkova, 21 blok umrežavanja, 11 radionica, 4 panel rasprave i 1 Hot talk. Svi zainteresirani za sudjelovanje trebaju se prijaviti na Job Fair Meetup ispunjavanjem baze životopisa i rezervirati svoje mjesto.

Za više informacija pratite Job Fair Meetup internetsku stranicu.

Još brže do najnovijih tech inovacija. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju

Vezane vijesti

Još vijesti