Duke Nukem Forever konačno završen!

Nakon skoro 15 godina propadanja, pisanja, prepravljanja i testiranja koda je herkulski podvig naposljetku završen.

Zimo Zimo Iva Krc | 25.05.2011. / 13:33

Duke Nukem Forever konačno završen!

Nakon skoro 15 godina propadanja, pisanja, prepravljanja i testiranja koda herkulski je podvig naposljetku završen.

Duke Nukem Forever je napisan i zaključen, što znači, da je razvoj igre prešao u fazu RTM, pojasnio je George Broussard, kreativni direktor iz 3D Realms i čovjek koji je najvećim dijelom vodio razvoj ove igre.

'Duke Nukem Forever je dugoočekivani nastavak Duke Nukema 3D iz 1996. Sada izdavači moraju napraviti dovoljnu količinu diskova igre, pripremiti dodatne materijale i sve skupa zapakirano u kutijama poslati u trgovine.'

Duke će se moći igrati na PC, Xbox 360 i PS3 platformama.Randy Pitchford iz Gearboxa je već odigrao cijelu igru i oduševila ga je, te ju je opisao kao nevjerojatno iskustvo – jednokratni užitak u interaktivnoj zabavi koji nas ponovno podsjeća zašto je Duke Nukem kralj.

Igru su razvili 3D Realms, Triptych, Piranha i Gearbox, nakon što su izgladili nesuglasice i postigli nagodbe u tužbama s 2K Games. Tko je naručio ili kupio Gearboxov Borderlands Game of the Year Edition moći će skinuti demo verziju Duke Nukema od  3. lipnja. Kompletna verzija, u kutiji, dolazi 10. lipnja u Europu i četiri dana kasnije u Ameriku.

Via Neowin

Još brže do najnovijih tech inovacija. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju

Vezane vijesti

Još vijesti