Nova knjiga Harry Pottera koje kreće u prodaju isključivo sa Pottermore.com u listopadu dobavljiva će biti isključivo putem Googleovih servisa.

Pottermore.com i Google dogovorili su suradnju koja će u Pottermore integrirati nekoliko Googleovih proizvoda i API-a. Knjiga Harry Potter, koja kreće u prodaju u listopadu ove godine, biti će dostupna korisnicima u SAD-u isključivo preko Google eBooks platforme.

Knjiga će se moći kupiti kreditnom ili debitnom karticom putem Googleovog Checkouta, a istu ćete moći zadržati na cloud servisu Google Books ili na bilo kojem od 80 različitih proizvođača e-knjiga, koji podržavaju Googleov eBooks.

Osim Checkouta i eBooksa, Pottermore će imati i video prijenos putem, također Googleovg servisa, YouTubea putem kojeg je i objavljen sam Pottermore u svibnju ove godine.

Pottermore će na svojim stranicama imati Pottermore Shop putem koje će biti ekskluzivno mjesto za kupnju Harry Potter e-knjiga i digitalnih audio knjiga.

Ukoliko vas interesira život autorice JK Rowling, preporučujemo da pogledate kratki dokumentarni film Bloomberga Game Changers.

Hoćete li vi bit jedan od kupaca ove knjige kada izađe?

Još brže do najnovijih tech inovacija. Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju