Facebook Places stigli i u našu regiju

Dugo smo čekali, no evo dočekali smo. Facebook Places je stigao i na naše područje, pa od sada možete checkirate vaše lokacije na Facebooku

Zimo Zimo Zimo | 18.03.2011. / 20:16

Facebook Places stigli i u našu regiju

Dugo smo čekali, no evo dočekali smo. Facebook Places stigao je i na naše područje, pa od sada možete checkirate vaše lokacije na Facebooku.

Facebook Places je servis koji vam omogućuje checkiranje lokacije na kojoj se nalazite kako bi vaši prijatelji vidjeli gdje se točno nalazite.

Ovaj servis predstavljen je još prošle godine, no polako se proširio diljem svijeta. Naša regija je očito trebala poduže čekati mogućnost korištenja ovog servisa, no evo i taj dan smo dočekali.

Foursquare je već uzeo dobar dio 'kolača', te smo primijetili sve više korisnika koji koriste ovaj servis, pa se postavlja pitanje, hoće li Foursquare pasti u zaborav?

Iskreno, ne vjerujemo u to. Foursquare je dobro razvio svoju strategiju poslovanja, te se sve više koristi u poduzećima koji pomoću ovog servisa lokacijskih usluga žele privući korisnike.

Svakako će biti zanimljivo vidjeti u kojem će se smjerovima razvijati Facebook Places, a nas zanima hoćete li vi koristiti Facebook Places? Želite li dijeliti vašu lokaciju sa svojim prijateljima na Facebooku?

Još brže do najnovijih tech inovacija. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju

Vezane vijesti

Još vijesti