Film o Steve Jobsu s A. Kutcherom u glavnoj ulozi debitira na Sundanceu u siječnju

Film o životu Steve Jobsa, koji je u početku bio najavljen za travanj ove godine, debitirat će na poznatom Sundance filmskom festivalu u siječnju iduće godine. 'jOBS' obuhvaća trideset godina Jobsovog života, od 1971. do 2000. godine, kada je bio poduzetnik i lider u Appleu, NeXT-u i Pixaru.

Zimo Zimo Matija Zlatarek | 04.12.2012. / 10:30

Film o Steve Jobsu s A. Kutcherom u glavnoj ulozi debitira na Sundanceu u siječnju

Film o životu Steve Jobsa, koji je u početku bio najavljen za travanj ove godine, debitirat će na poznatom Sundance filmskom festivalu u siječnju iduće godine. 'jOBS' obuhvaća trideset godina Jobsovog života, od 1971. do 2000. godine, kada je bio poduzetnik i lider u Appleu, NeXT-u i Pixaru. Ulogu Steve Jobsa preuzeto je Ashton Kutcher, a preostale glavne uloge u filmu imaju Dermot Mulroney, Josh Gad, Lukas Haas, J.K. Simmons, i Matthew Modine, piše The Verge.

Film se ne temelji na Walter Isacsonovoj biografiji Steve Jobsa, koja je objavljena nedugo nakon Jobsove smrti. Drugi film, koji se temelji na biografiji, također se snima, a za njega scenarij piše Aaron Sorkin. 'jOBS' će biti prikazan 27. siječnja 2013. na zatvaranju Sundance filmskog festivala, a još uvijek nije poznato hoće li se prikazivati u kinima.

(Images via Screenrant)

Još brže do najnovijih tech inovacija. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju

Vezane vijesti

Još vijesti