Firefox 4 Beta za Android

Mozilla je objavila novu inačicu popularnog preglednika Firefox 4 za Android i Maemo. Poznata i pod Fennec, mobilna inačica preglednika sadrži značajke poput Firefox sync, Add-ons i odličan tab ba

Zimo Zimo Zimo | 08.10.2010. / 13:44

Firefox 4 Beta za Android

Mozilla je objavila novu inačicu popularnog preglednika Firefox 4 za Android i Maemo. Poznata i pod Fennec, mobilna inačica preglednika sadrži značajke poput Firefox sync, Add-ons i odličan tab bar.

Firefox 4 za Andoird i Maemo baziran je na istoj tehnologiji kao inačice za stolna ili prijenosna računala, samo što je optimizirana za rad na mobilnim uređajima. Osnova nove inačice bazira se na poboljšanju performansa i brzine, posebno tehnologijom zvanom 'Layers' koja unapređuje performase u grafici poput pomicanja, zumiranja i animacije. Pojačana osjetljivost u kombinaciji s novim i poboljšanim značajkama, koje pomažu prilagođavanju Firefoxa, čine ovo izdanje još više presonaliziranim i user friendly.

Značajke Firefox 4 Beta uključuju Firefox Sync, opcije koja pregledavanje history, bookmarks, tabs i lozinka sinkronizira sa stolnim ili prijenosnim računalom. Novi zaslon omogućuje pristup nedavno pregledanim stranicama, bookmarksima i tabsima. Firefox 4 ubrzati će proces surfanja webom na vašim mobilnim uređajima, i omogućiti jednostavniji pregled sa novim i vrlo korisnim značajkama. Beta inačicu Firefox 4 možete preuzeti na ovdje.

Još brže do najnovijih tech inovacija. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju

Vezane vijesti

Još vijesti