Fitbit predstavio nove uređaje koji potiču na kretanje

Tri nova uređaja - Sense 2, Versa 4 i Inspire 3 uz Premium članstvo od šest mjeseci dostupna su na hrvatskom tržištu

Martina Čizmić | 06.10.2022. / 17:00

Novi Fibitovi uređaji (Foto: Zimo)

Nakon što su predstavili nove modele svojih nosivih uređaja na sajmu IFA 2022 u Berlinu, Fitbit powered by Google održao je njihovu lokalnu premijeru i u Zagrebu. 

Tako su predstavljena tri nova uređaja koja su dostupna na hrvatskom tržištu -  Sense 2, Versa 4 i Inspire 3 uz Premium članstvo od šest mjeseci.

Kako je istaknuto na predstavljanju Sense 2, Fitbitov je najnapredniji uređaj za praćenje korisnika, jer sa svojim tankim i laganim dizajnom te novim senzorom za praćenje razine stresa tijekom cijelog dana omogućuje uvid u trenutno stanje organizma. U kombinaciji s Fitbit aplikacijom za pametni telefon, Sense 2 omogućuje korisnicima da prate stanje svog organizma i na vrijeme poduzmu sve što treba kako bi ostali zdravi i u formi.

Versu 4 je uređaj koji osim što pokazuje vrijeme i stanje organizma, korisnicima omogućuje i da budu uvijek obaviješteni o tome što se događa. Tako korisnici mogu primati obavijesti, odgovoriti na poruke ili pak primiti telefonski poziv. Osim toga, korisnici će uskoro moći koristiti Google karte i Google novčanik bez potrebe za nošenjem pametnog telefona. 

Novi Fibitovi uređaji (Foto: Robert Gašpert)

Inspire 3 je sportska narukvica koja sadrži jednostavnu metodu praćenja ključnih metrika 24/7 kao što su aktivnost, broj otkucaja srca, spavanje, razina stresa i još mnogo toga. Tankog je i laganog dizajna sa zaslonom u boji osjetljivim na dodir i baterijom dugog trajanja do 10 dana.

Sva tri uređaja već su dostupna na hrvatskom tržištu, a iz Fitbita ističu kako intenzivno rade na razvoju novih uređaja koji bi se na tržištu trebali pojaviti u budućnosti. 
 

 

Još brže do najnovijih tech inovacija. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju

Vezane vijesti

Još vijesti