Foursquare obnovio svoju web verziju servisa i uveo pregršt novosti

Do sada smo stalno pisali kako je Foursquare objavio update za iPhone, BlackBerry ili Android, no danas je priča nešto drugačija.

Zimo Zimo Zimo | 16.11.2011. / 15:12

Foursquare obnovio svoju web verziju servisa i uveo pregršt novosti

Do sada smo stalno pisali kako je Foursquare objavio update za iPhone, BlackBerry ili Android, no danas je priča nešto drugačija.

Foursquare je objavio novosti vezano u svoju web verziju servisa. Prvo što će vam odmah upasti u oko nakon što se logirate na foursquare.com jest karta. Dakle, karta vam pokazuje sve zanimljivosti u vašoj blizini, odnosno vaše prijatelje, popularna mjesta, mjesta koja se nalaze na vašim listama, specialsi i mjesta koja su popularna.

Osim karte, Foursquare će vam oko podneva predlagati koja mjesta možete posjetiti kako bi dobro ručali, a subotom navečer predložit će vam mjesta na kojima biste se mogli dobro zabaviti.

Kako bi se lakše snalazili, Foursquare je prije nekoliko mjeseci objavio Liste koje od sada možete i pretraživati pomoću 'List Discovery' alata koji će vam osim rezultata pretraživanja sve lijepo vizualno prikazati. Od sada ćete prije nego krenete na put moći pretražiti liste najboljih restorana ili zanimljivih punktova u određenom gradu, kao i pronaći mjesta dobre zabave.

Foursquare stranice brandova i poduzeća također su dobile potpuno novi izgled koji je sada jednostavniji, čišći i lakši za korištenje, istaknuli su na blogu.


Foursquare Radar podsjetit će vas kada ste blizu važnih lokacija


Osim prije navedenih, Foursquare je uveo još nekoliko značajka koje su najviše tražili sami korisnici a to su mogućnost komentiranja i pregledavanja komentara sa početne stranice, gdje će se ujedno i prikazivati predlošci poznatih osoba ili brandova koje bi vas mogli zanimati.

Također, bodovi će se od sada prikazivati na vašim statistikama chekckina, a kompletni Foursquare izgledat će odlično i na tabletima zahvaljujući modernoj tehnologiji koju koriste. Nadodajmo još na kraju da su slike su veće i ljepše.

[gallery link='file' order='DESC' columns='4' orderby='title']

Još brže do najnovijih tech inovacija. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju

Vezane vijesti

Još vijesti