FreeDrink: Tko ne bi poželio besplatno piće?

FreeDrink je domaća platforma koja omogućuje ugostiteljima, proizvođačima pića i ostalim oglašivačima da se putem platforme oglašavaju i time ostvare ...

Saša Fišter sasa@zimo.co | 05.07.2013. / 09:37

FreeDrink: Tko ne bi poželio besplatno piće?

FreeDrink je domaća platforma koja omogućuje ugostiteljima, proizvođačima pića i ostalim oglašivačima da se putem platforme oglašavaju i time ostvare bolju posjećenost odnosno zastupljenost pružanjem besplatnih pića širokom krugu korisnika pametnih telefona i mobilnog interneta.

"S gledišta krajnjih korisnika, FreeDrink je besplatna aplikacija za smartphoneove kojom mogu dobiti piće potpuno besplatno. Uz to, korisnici FreeDrink aplikacije konstantno primaju obavijesti gdje se u njihovom gradu nešto događa (svi eventi oglašavaju se besplatnim pićima)." 

Branimir Živković i Aron Balog, pokretači ovog interesantnog projekta kažu kako je poanta u tome da se korisnika privuče u lokal, gdje može postati stalni gost ili će ostvariti društveni kontakt s ostalim korisnicima, pa tako FreeDrink preferira postati  i društvena platforma za veselo druženje, na obostrano zadovoljstvo FreeDrink partnera i korisnika.

Tko ne bi želio besplatnu cugu

Na pitanje "Od kud ideja za FreeDrink" dečki kažu vrlo jednostavno "Tko ne bi želio besplatnu cugu". Dakle ako do sada niste shvatili o čemu se radi, iako vjerujem da je sve jasno, s poslovnog aspekta FreeDrink je namijenjen primarnim partnerima, telekom operaterima, radio postajama, taksi službama i općenito oglašivačima čije se reklame prikazuje na platformi.

"Prvotni plan je bio aplikaciju lansirati na kineskom tržištu, no za sada još nismo pronašli prevoditelja" kažu dečki koji ne razmišljaju trenutno o zaradi, no vjerujemo da u jednoj fazi hoće. 

U nastavku možete pogledati i kratki video, a svi zajedno možemo pričekati još nekoliko dana dok aplikacije ne izađe i službeno!

Još brže do najnovijih tech inovacija. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju

Vezane vijesti

Još vijesti