Gdje je nestao YouTube kanal pobjednika Super Bowla?

Jesu li navijači LA Ramsa iz odmazde prijavili NE Patriotse YouTubeu ili su Patriotsi stvarno prekršili pravila?

Martina Čizmić | 04.02.2019. / 11:07

New England Patriots i Los Angeles Rams
New England Patriots i Los Angeles Rams (Foto: AFP) (Foto: Afp)

Dok su igrači New England Patriotsa slavili osvajanje još jednog Super Bowla, njihovi su navijači primijetili jednu zanimljivu činjenicu.

Službeni YouTube kanal New England Patriotsa na kojem su fanovi mogli gledati zanimljive intervjue i isječke iz života njihovih sportskih idola jednostavno je nestao.

Odnosno, tamo gdje je nekad postojao stoji samo generička obavijest: This account has been terminated due to multiple or severe violations of YouTube's policy against spam, deceptive practices, and misleading content or other Terms of Service violations.

YouTube kanal New England Patriotsa je izbrisan (Foto: Screenshot) (Foto: Screenshot)

U prijevodu, službeni kanal, obrisan je jer je kršio pravila YouTubea. Zatražili smo malo više informacija od YouTubea, no odgovorili su nam kako ne komentiraju blokiranje odnosno brisanje individualnih kanala.

Obožavatelji su na društvenim mrežama također izrazili svoje negodovanje, ali su i iznijeli i zanimljive "teorije zavjere". Tako je nekoliko fanova teoretiziralo da su fanovi suparničke momčadi Los Angeles Ramsa, u trenutku tuge poželjeli odmazdu i prijavili račun YouTubeu.

Zanimljivo je i da na službenim stranicama New England Patriotsa stoji poveznica na njihov YouTube kanal, no kad se na tu poveznicu klikne, pojavljuje se generički YouTube kanal na kojem su prikupljeni videi s ključnom riječi "patriots".

Službene stranice New England Patriotsa (Foto: Screenshot) (Foto: Screenshot)

Upitali smo i NE Patriotse o čemu je riječ, ali za sad nismo dobili odgovor od njih.

Nekako je teško za povjerovati da bi profesionalni sportski klub koji ima cijel tim zadužen za komunikaciju na društvenim mrežama, napravio takvu pogrešku.

Možda su navijači u pravu kad kažu da je kanal ugašen zbog "ljubomore protivničkih navijača".

12:50 - dodan službeni odgovor iz YouTubea.

Još brže do najnovijih tech inovacija. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju

Vezane vijesti

Još vijesti