Gdje su svi studenti? Na STEM Games u Poreču

Studentsko natjecanje koje okuplja oko 2000 studenata iz Hrvatske, BiH i Njemačke danas službeno otvara svoja već odškrinuta vrata.

Martina Čizmić | 08.05.2019. / 09:04

STEM Games (Foto: STEM Games)

Hodnici fakulteta diljem Hrvatske ovih su dana prazniji nego inače zbog samo jednog razloga – STEM Games.

Drugi po redu STEM Games, studentsko natjecanje koje spaja znanje, sportske aktivnosti, druženje i zabavu, službeno je započelo prvim natjecanjima u sportu i znanju.

Ove će godine snage odmjeriti oko 2000 studenata iz Hrvatske, BiH i Njemačke, što STEM Games čini najvećim takvim natjecanjem u regiji.

No studenti se neće samo natjecati u znanju i sportu već i dobro zabaviti. Nakon fenomenalnih prošlogodišnjih nastupa Kuzme i Shake Zulu te Krankšvestera i ove godine nastavljaju istim ritmom. Prvi ovogodišnji koncert održat će trostruki Porinovac, splitski reper i glazbeni producent Vojko V.

STEM Games (Foto: STEM Games)

Svima dobro znani Vojko već dulje vrijeme oduševljava fanove domaće rap-scene glazbeno-scenskim nastupima u sastavima poput Dječaka i Kiše Metaka, a prošle se godine ponovno odlučio okušati u solo karijeri koja se pokazala kao pun pogodak. Njegov album prvijenac “Vojko” prepunio je zagrebački Dom sportova i priredio neviđen spektakl, a ponudit će ga  i sudionicima STEM Gamesa u petak navečer.

Na opće oduševljenje studentske populacije, nezaboravan vikend upotpunit će vječna studentska ljubav Vesna Pisarović, koja je nakon veličanstvenih nastupa u prepunoj varaždinskoj Areni te na Brucošijadi FER-a hrabro zajahala uzlet trash-scene. Svojim subotnjim koncertom zaokružit će drugo izdanje STEM Gamesa i postaviti visoko ljestvicu za buduća studentska događanja.
 

Još brže do najnovijih tech inovacija. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju

Vezane vijesti

Još vijesti