Gearbest se odličnim akcijama pripremio za jesen

Iako još nismo službeno zakoračili u jesen, čini se kako vrijeme pokazuje da smo došli do samih vrata.

Saša Fišter sasa@zimo.co | 07.09.2017. / 15:57

Slika nije dostupna (Foto: Zimo)

Jesen je svakako vrijeme kada kreću nove akcije na webshopovima, pa smo tako odabrali još jednu prilično zanimljivu i veliku akciju Gearbesta. Pod nazivom Super September Bumper Harvest Sale, Gearbest se doista potrudio da spusti cijene tehnoloških gadgeta, a akcija se sastoji od četiri različite kategorije, pa krenimo redom.

1. Preheat (6. 9. – 11. 9.)

Za zagrijavanje možete doći do masivnih popusta uključujući i Group Share Deals, Lucky Bags (ovdje se nalaze besplatne nagrade), Shopping Lists, Bumper Brands i još mnogo toga. Primjerice dijeljenjem u Group Share Deals možete još više sniziti cijene, i to možete učiniti koliko puta želite, dok npr. pomoću Lucky Bagsa možete dobiti više za manje. 

2. Autumn Harvest Party (11. 9. – 18. 9.)

Ovo je ujedno i glavni događaj gdje se mogu naći popusti do čak 80% Extra PayPal Discount, Fall Flash Sale, Massive Brands Storm, itd. Također, za nove korisnike koji plaćaju PayPalom popusti se kreću od 3 pa do 50$ za korisnike koji kupuju s mobitela ili PC-a, dok je za one koji koriste njihovu službenu aplikaciju popust od 3$ do 40$.

3. Fall Scavenger Hunt

Za sve koji se vole igrati, Gearbest nudi nagrade, a u videu ispod možete pronaći više informacija o ovoj kategoriji.

4. Gold Fruit Rain

Ovdje možete osvojiti Xiaomi 5 i ostale gadgete, i to potpuno besplatno. Dijeljenjem povećavate mogućnost da budete nagrađeni, a u nastavku pogledajte i video.

Kao što vidite iz priloženog, radi se o velikoj akciji koju je šteta propustiti. I za kraj, zadnja akcija jest ona Intelova o kojoj možete više doznati ako kliknete na sliku ispod.

Još brže do najnovijih tech inovacija. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju

Vezane vijesti

Još vijesti