Tvrtka GEM Studio prošli tjedan napravila je inovativan redizajn svojih web stranica gdje se na početnoj stranici automatski objavljuju vijesti sa njihovih računa društvenih mreža.

Osim toga na svojim stranicama ponudili su besplatno preuzimanje troje edukativnih bijelih knjiga (eng. white paper), kojima žele besplatno educirati svoje klijente o uslugama koje nude. Za one koji neznaju, GEM Studio je inače tvrtka koja se bavi profesionalnim web hosting uslugama i rješenjima.

Rijetke HR tvrtke u ovoj branši pišu bijele knjige (eng. white paper) i educiraju svoje korisnike, a danas je to vrlo važno. Tako na servisu Web-hosting možemo saznati da je ovakvu dobru praksu započela tvrtka POSLuH sa odličnim SEO priručnikom.

Dok je tvrtka Avalon od redizajna počela voditi svoj blog gdje se već sad mogu naći korisne informacije. Kako bi educirali početnike i ljude koji koriste ovakve  proizvode i usluge, ekipa GEM Studio vam poklanja tri bijele knjige sa temama:

1. Pet načina kako besplatno udvostručiti posjetu na svojoj web stranici

2. Otkrijte jeste li nevina žrtva registriranja domena

3. Pet presudnih karakteristika za odabir pravog hosting paketa

Sve tri edukativne bijele knjige možete preuzeti na ovim stranicama. Nadamo se da će vam pomoći u odabiru pravog hosting servisa i da ćete naučiti nešto novo. Javite nam vaše dojmove.