Glovo jasno poručio: Nemamo nikakvu namjeru otići iz Hrvatske

Ističu kako su pokrenuli istragu ne bi li identificirali izvor informacija te najavili kako će poduzeti sve potrebne pravne radnje, kako bi zaštitili ugled branda i borili se protiv širenja lažnih informacija.

Martina Čizmić | 16.10.2023. / 16:14

Drago Cota, Glovo (Foto: Glovo)

Tijekom vikenda na društvenim su se mrežama pojavile informacije kako platfoma za dostavu, Glovo, odlazi iz Hrvatske. Ta je informacija izazvala velik interes kako korisnika, tako i Glovovih dostavljača i partnera. 

No, iz hrvatske podružnice Glova odbacili su takve informacije i nazvali ih "lažnima i obmanjujućima" te demantirali bilo kakve tvrdnje o prekidu poslovanja. 

Želimo obavijestiti naše cijenjene kupce, partnere i dostavljače koji svakodnevno dostavljaju putem naše platforme da Glovo ostaje u potpunosti predan hrvatskom tržištu. Štoviše, ponosni smo što možemo izvijestiti da Glovo ide uzlaznom putanjom u Hrvatskoj te da naš tim kontinuirano radi na poboljšanju naših usluga, kako bismo ispunili svoju misiju da svima omogućimo jednostavan pristup bilo čemu u gradovima u kojima poslujemo, stoji u službenoj objavi iz Glova. 

Ističu kako su pokrenuli istragu ne bi li identificirali izvor informacija te najavili kako će poduzeti sve potrebne pravne radnje, kako bi zaštitili ugled branda i borili se protiv širenja lažnih informacija.

Glovo snažno posluje u Hrvatskoj i kontinuirano se razvija, donoseći tako dodanu vrijednost lokalnom gospodarstvu. Poslujući u Hrvatskoj od 2019., Glovo trenutno pokriva korisnike iz 29 hrvatskih gradova, povezujući ih s više od 3000 partnera (restorani, supermarketi, trgovine) i preko 2000 aktivnih dostavljača koji dostavljaju putem naše aplikacije. Sve to uz veliku podršku i predanost tima od preko 50 zaposlenika koji se svakodnevno brinu za dobar rad aplikacije.
Imamo programe za podršku digitalizaciji malih i srednjih poduzeća i novi standard za fleksibilan rad na platformama. Dakle, iako smo još uvijek mlada tvrtka, vjerujemo da pružamo snažan prijedlog za rješavanje promjena u urbanom stilu života, što je također dokazano velikim zadovoljstvom kupaca u vezi s Glovom
, navode u objavi.

Generali direktor Drago Cota još je jednom potvrdio Glovovu predanost hrvatskom tržištu te se zahvalio svima koji surađuju s Glovom - od partnera i dostavljača do kupaca i oglašivača. 

Glovo je tu da ostane i nastavit će se razvijati u Hrvatskoj, nastojeći ponuditi jedno od najboljih iskustava na tržištu dostave na zahtjev, rekao je Cota.

Još brže do najnovijih tech inovacija. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju

Vezane vijesti

Još vijesti