Glumci ljuti na publiku koja gleda nogomet na mobitelima

U kazalištu se nadaju da će gledatelji odoljeti iskušenju i neće u subotu gledati iduću utakmicu Engleske protiv Švedske, koja se održava za vrijeme matineje mjuzikla.

Martina Čizmić | 06.07.2018. / 09:06

Mobiteli u kazalištu (Foto: Getty Images) (Foto: Getty Images)

Glumce na londonskom West Endu razljutile su gledateljice koje su u prvim redovima na svojim mobitelima pratile jedanaesterce na utakmici Engleska - Kolumbija na Svjetskom nogometnom prvenstvu u Rusiji, piše BBC.

Glumac Niall Sheehy iz mjuzikla Titanik rekao je da žene "ne samo da su gledale jedanaesterce nego su i svaki engleski pogodak proslavile s 'Toooooooo!".

Najgora ste publika pred kojom sam ikada nastupao, napisao je na Twitteru.

Utakmica se u utorak poklopila s predstavom u kazalištu Nottingham Theatre Royal. U dramatičnoj završnici Engleska je pobijedila Kolumbiju i plasirala se među 16 najboljih reprezentacija prvenstva.

Kazalište je priopćilo da je osoblje uoči predstave upozorilo ljude da ugase mobitele, ali da nisu primijetili da su se neki oglušili.

U kazalištu se nadaju da će gledatelji odoljeti iskušenju i neće u subotu gledati iduću utakmicu Engleske protiv Švedske, koja se održava za vrijeme matineje istog mjuzikla.

(Hina)

Još brže do najnovijih tech inovacija. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju

Vezane vijesti

Još vijesti