Zadnjih nekoliko dana izgleda da se sve vrti oko Googlea. Danas su objavili kako Android Market sitže na web gdje možete pregledavati i tražiti aplikacije direktno sa web preglednika.

Do sada Android Marketu ste mogli pristupiti samo putem mobilnih uređaja no stigao je i dan kada je to moguće napraviti putem weba. Web Android Market ima preko 100,000 aplikacija, igara i widgeta koje možete slati direktno na vaše Android uređaje u samo nekoliko klikova.

Novost je i mogućnost dijeljenja aplikacija putem Twittera, možete čitati i pisati komentare na pojedine aplikacije direktno na webu ili sa mobitela.

Sve aplikacije koje ste već kupili ili preuzeli nalaze se na Android Marketu, a njima možete pristupiti logirate li se putem Google računa i kliknete na 'My Market Account', gdje se nalazi popis svih kupljenih i preuzetih aplikacija.

Osim Android Marketa, Google je i demonstrirao rad novog operativnog sistema prilagođenog tabletima -- Android 3.0 Honeycomb koji, moramo priznati izgleda odlično. O Honeycombu smo već pisali nedavno, pa skoknite na naš stari post i pročitajte kakve sve novosti donosi Google sa novim Androidom 3.0 i naravno pogledajte video.

Kako Google piše na svojim stranicama, više od 50 developera predstaviti će svoje najnovije aplikacije za telefone i tablete na Mobile World Congressu koji se održava 14. veljače u Barceloni, stoga morati ćemo pričekati još 12 dana da vidimo što se novoga i velikoga sprema.

Još brže do najnovijih tech inovacija. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju