AdSense, alat za izdavače pomoću kojih mogu upravljati oglasima koji se prikazuju na njihovim stranicama ukida staro sučelje i sve korisnike prebacuje na novo.

Mi u ZIMO već duže vrijeme koristimo novo sučelje što radi preglednosti što radi njegove brzine. Google je danas javio kako ukidaju staro AdSense sučelje te kako se svi izdavači prebacuju na novo sučelje.

'Ako to već niste učinili, preporučujemo da se što prije prebacite na novo sučelje kako biste se upoznali s novim izgledom i značajkama. Da biste to učinili, prijavite se i u gornjem kutu računa kliknite vezu 'Isprobajte novo AdSense sučelje'. Jasno nam je da prilagodba može potrajati neko vrijeme pa još u sljedećih nekoliko tjedana možete koristiti i staro i novo sučelje. Primit ćete još jednu obavijest na račun kada se približi datum ukidanja te opcije.' - ističe Google.

Novo AdSense sučelje osim svoje brzine nudi i dodatni uvid u obliku detaljnih grafikon i izvješća, novih naredbi za onemogućavanje oglasa i veće učinkovitosti zahvaljujući poboljšanom novom izgledu.

Kao i svaki novi Googleovog proizvod tako i AdSense nudi brojne najtraženije značajke, uključujući mogućnost izrade zakazanih izvješća i prikaz kanala na kartici Početna.

Sve o novom sučelju možete pročitati na službenim AdSense stranicama podrške.

Još brže do najnovijih tech inovacija. Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju