Google vas daruje za prvi rođendan Google Playa

Google Play trgovina predstavljena je prije godinu dana, a u čast rođendana Google je korisnike Android operativnog sustava odlučio nagraditi.

Zimo Zimo Matija Zlatarek | 07.03.2013. / 13:27

Google vas daruje za prvi rođendan Google Playa

Google Play trgovina predstavljena je prije godinu dana, a u čast rođendana Google je korisnike Android operativnog sustava odlučio nagraditi. Google je pokrenuo Play kao 'odredište za digitalnu zabavu gdje možete naći, uživati ​​i podijeliti svoju omiljenu glazbu, filmove, knjige i aplikacije na webu i na vašem Android smartphoneu ili tabletu.' Iako Google od Google Playa još uvijek zarađuje otprilike samo četvrtinu prihoda koje Appleova iOS trgovina donosi, Google Play prihodi rastu deset puta brže od prihoda App Storea,a sama trgovina vjerojatno će doći do milijun aplikacija u lipnju 2013.

Iako su darovi za stanovnike van SAD-a nešto manje privlačni, Google vam nudi $15 dolara za potrošiti u Fancy, 10% popusta na rezervacije izvršene putem Hotels.com, te nekoliko igara, kao što je Disney Gnome Village. Promocijsku rođendansku ponudu na Google Playu možete vidjeti ovdje.

Još brže do najnovijih tech inovacija. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju

Vezane vijesti

Još vijesti