GTA Lasagna: Pogledajte spot “Rim Tim Tagi Dim” u stilu legendarne i kontroverzne videoigre

Isti youtuber prošle je godine objavio i GTA verziju pjesme “Mama ŠČ!”.

Hrvoje Jurman Hrvoje Jurman | 12.04.2024. / 12:05

GTA Lasagna (Foto: YouTube/Angry Angelo)

Prošle godine tijekom izbora hrvatske pjesme za Eurosong veliku pažnju privukli su riječki rockeri Let 3. Njihova “Mama ŠČ!”, kao i koreografija koju su izveli na pozornici malo su koga ostavili ravnodušnima. Mnogi su bili oduševljeni, dok su im neki pokazali palac dolje.

Spot za pjesmu privukao je pažnju jednog youtubera koji je napravio spot za “Mama ŠČ!” po uzoru na Grand Theft Auto. Spot je do sada pregledan više od 166 tisuća puta, uz brojne pozitivne komentare za trud koji je Angry Angelo uložio kako bi Mrlju i Prlju postavio na virtualni GTA traktor.

Spot za Mama ŠČ u GTA Mrle i Prlja na virtualnom traktoru: Pogledajte spot pjesme Leta 3 koji je youtuber napravio u GTA stilu

Gamer Gameri u iščekivanju: Neki su već najavili da će uzeti godišnji odmor ili bolovanje kako bi mogli igrati igru desetljeća

Ove godine Hrvatska ponovno ima upečatljivu pjesmu i nastup s kojim će se predstaviti na Eurosongu, a kao i lani, Angry Angelo je spot za Rim Tim Tagi Dim prebacio u virtualni svijet jedne od najpopularnijih i najkontroverznijih gamerskih franšiza svih vremena. Kako možete vidjeti u priloženom videu koji je danas osvanuo na YouTubeu, ovaj youtuber prilično je precizno rekreirao spot u okruženju igre GTA 5.

S obzirom na prašinu koju je Baby Lasagna podigao i izvan granica Hrvatske, jer je dugo vremena na kladionicama bio prvi favorit za pobjedu, da bi početkom ovog mjeseca pao na drugo mjesto, ne treba sumnjati kako će i GTA verzija Rim Tim Tagi Dima privući veliku pozornost na internetu.

Još brže do najnovijih tech inovacija. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju

Vezane vijesti

Još vijesti