Gameri u iščekivanju: Neki su već najavili da će uzeti godišnji odmor ili bolovanje kako bi mogli igrati igru desetljeća

Gameri na forumima i društvenim mrežama već sada najavljuju bolovanja i godišnje odmore kada novi nastavak igre bude dostupan.

Hrvoje Jurman Hrvoje Jurman | 10.04.2024. / 14:05

Gamer (Foto: Getty Images)

Grand Theft Auto 6 jedna je od najiščekivanijih videoigara u povijesti. Posljednji nastavak iz ove iznimno popularne franšize predstavljen je prije više od deset godina, a kako se bliži izlazak novog nastavka GTA, tako raste i uzbuđenje gamera. Kada će se igra pojaviti u prodaji, još nije poznato. Prema svim dosadašnjim podacima, to bi moglo biti tijekom 2025. godine, no iz Rockstara kažu kako ne žele žuriti, već su fokusirani na kvalitetu. Kako je to nedavno rekao Strauss Zelnick iz Take Two Interactivea, kompanija cilja prema savršenstvu, što znači da su moguće dodatne odgode, no isto tako, to znači kako bi konačan proizvod trebao biti u skladu s visokim očekivanjima gamera.

Trailer za GTA VI Što donosi novi nastavak GTA? Iz Rockstara poručuju - savršenstvo!

A kolika su ta očekivanja najbolje možemo vidjeti po komentarima gamera na raznim forumima i društvenim mrežama na temu nadolazećeg nastavka Grand Theft Auta. Naime, nakon informacija o potencijalnom novom traileru igre, što znači da je izdavanje korak bliže, fanovi su se raspisali o tome kako planiraju dočekati njeno službeno lansiranje. Neki su toliko uzbuđeni da već sada znaju da će se na dan lansiranja biti bolesni, odnosno tako će barem javiti na svoj posao jer planiraju uzeti bolovanje kako bi imali dan samo za igranje GTA.

No drugi imaju još veće planove, bilo kroz bolovanje ili kao godišnji, najzagriženiji ljubitelji Grand Theft Auta planiraju uzeti cijeli tjedan slobodno, a neki planiraju uzeti većinu godišnjeg odmora, odnosno čak tri tjedna u komadu, samo kako bi uživali u virtualnim ulicama Vice Cityja. Većina svijeta će se zaustaviti, a poslovi će se usporiti zbog nagle odsutnosti s posla, samo je jedan od komentara s mreže koje su prenijeli na stranici Gamingbible.

Trailer za GTA VI U desetak sati već ima 55 milijuna pregleda na YouTubeu: Ovaj se video čekao cijelo desetljeće

Iako je riječ samo o komentarima s društvenih mreža, nije teško zaključiti kako bi najveći ljubitelji ove franšize zaista mogli uzeti slobodne dane i provesti puno sati i dana izvaljeni pred ekranima i, nakon više od desetljeća, uživati u novom nastavku jedne od najpopularnijih, ali i najkontroverznijih gamerskih franšiza u povijesti.
 

Još brže do najnovijih tech inovacija. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju

Vezane vijesti

Još vijesti