Što donosi novi nastavak GTA? Iz Rockstara poručuju - savršenstvo!

Prema trenutačnim planovima, čini se da Grand Theft Auto 6 u prodaji možemo očekivati sljedeće godine.

Hrvoje Jurman Hrvoje Jurman | 10.02.2024. / 09:03

Trailer za GTA VI (Foto: YouTube)

Koliko su gameri željni novog nastavka iz franšize Grand Theft Auto najbolje govori podatak o gledanosti prvog trailera za GTA VI. Samo 24 sata nakon objave video s najavom novog nastavka pregledan je 93 milijuna puta, a nakon najavnog videa, ljubitelji ove franšize sada s nestrpljenjem iščekuju informacije o početku prodaje same igre.

Najava trailera za novi GTA Gameri su ovo čekali cijelo desetljeće: To bi mogla biti jedna od najvećih igara svih vremena

No ako je suditi po posljednjim komentarima iz Take-Two Interactivea, kompanije koja je vlasnik developerske tvrtke Rockstar, oni ne žele požuriti s razvojem samo kako bi se igra što prije pojavila na tržištu. Umjesto žurbe, koja bi mogla donijeti potencijalne bugove i greške, Strauss Zelnick iz Take-Twoa rekao je kako je fokus na kvaliteti. Ciljamo prema savršenstvu. Kada osjetimo da smo kreativno optimizirali igru, tada ćemo je objaviti, komentirao je tijekom razgovora s investitorima i novinarima prilikom objave posljednjih poslovnih rezultata. Kaže kako konstantno postoji napetost između plasiranja proizvoda na tržište i stvaranja savršenstva, no njegova kompanija je na strani savršenstva.

Grand Theft Auto 6 jedna je od najiščekivanijih videoigara u povijesti jer je od predstavljanja posljednjeg nastavka iz te franšize prošlo više od desetljeća. Zahvaljujući tome, kao i spomenutom najavnom videozapisu za nadolazeću verziju, oko GTA 6 već sada se stvorilo veliko uzbuđenje i iščekivanje. Na pitanje novinara da komentira to iščekivanje i uzbuđenje oko GTA 6 u odnosu na prethodnu verziju, Zelnick je rekao kako je sada to iščekivanje veće: Puno, puno veće, što puno govori i o očekivanjima koje u toj kompaniji imaju od prodaje igre.

Rockstar Odlične vijesti za sve pretplatnike: Jedna od najpopularnijih gamerskih franšiza stiže na Netflix

Gameri Zelnickove izjave mogu gledati na dva načina. Prvi je pomalo i negativan jer to znači da toliko željeni nastavak novog GTA neće stići tako skoro na tržište, no o s pozitivne strane, jednom kada se GTA 6 pojavi u prodaji, to bi trebala biti savršena igra. Prema posljednjim informacijama, novi nastavak iz franšize Grand Theft Auto na tržištu možemo očekivati tijekom sljedeće godine, iako nije nemoguće da, zbog tog pokušaja postizanja savršenstva, Rockstar odgodi njenu prodaju.

Izvor: Gamespot

Još brže do najnovijih tech inovacija. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju

Vezane vijesti

Još vijesti