Hakiran YouTube Hrvatskog rukometnog saveza pa za pomoć pitali na Twitteru

Posljednji videozapis vezan uz rukomet objavljen je prije 4 dana, dok je prije dva dana streaman video o kriptovaluti ether.

Hrvoje Jurman Hrvoje Jurman | 18.01.2022. / 11:09

Slika nije dostupna (Foto: Zimo)

S pobjedama hrvatske rukometne reprezentacije sve je veće zanimanje za naše rukometaše i natjecanje pa u skladu s tim raste broj posjeta njihovim digitalnim kanalima. No ako ste ovih dana krenuli pretraživati videozapise na kanalu HRS-a na YouTubeu, na prvu ste vjerojatno pomislili kako ste pogrešno upisali ime stranice ili vas je Google odveo na krivi kanal.

Naime, kada kliknete na stranicu na YouTubeu našeg rukometnog saveza, ime koje će se prikazati na njoj jest - Ethereum US. Također, prvi video koji je na njemu postavljen nema veze s rukometom, već s, nije teško zaključiti, kriptovalutom ether. Prema imenu videa i naslovnoj fotografiji, jasno je kako se u njemu vlasnicima ove kriptovalute poručuje kako sada (kada vrijednost ethera pada) nije vrijeme za prodaju, već za kupovinu ethera.

Da im je YouTube kanal hakiran, potvrdili su i iz samog HRS-a jer su se na Twitteru obratili YouTube profilu za pomoć. 

 

 

 

 

Nije poznato kad je točno stranica HRS-a hakirana - videozapis s etherom streaman je prije dva dana, dok je posljednja objava vezana uz rukomet i našu reprezentaciju objavljena prije četiri dana. 

Čini se da osoba/osobe koje su hakirale stranicu nisu izbrisale ranije videozapise, već im je jedini cilj bio promovirati ether i kriptozajednicu.

Nadamo se kako će osobe zadužene za predstavljanje reprezentacije i saveza na internetu što prije riješiti stvar i, dok prvenstvo još traje, vratiti stranicu u svoje ruke te nastaviti s objavama videozapisa novih pobjeda naše rukometne reprezentacije. Kontaktirali smo Hrvatski rukometni savez te ćemo njihov odgovor objaviti kada ga dobijemo.

Inače, HRS prilično je aktivan i na drugim digitalnim kanalima (Facebook, Instagram, Twitter) pa dok ne povrate kontrolu nad YouTubeom, vijesti vezane uz reprezentaciju i hrvatske rukomentne klubove, objavljujuju na njima. 
 

Još brže do najnovijih tech inovacija. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju

Vezane vijesti

Još vijesti