HAMAG-BICRO potiče studentsko poduzetništvo: Prijavite se u Program jer najbolji osvajaju novčane nagrade

Studenti imaju priliku usavršiti svoje poduzetničke projekte, a najbolji će biti i novčano nagrađeni.

Martina Čizmić | 28.03.2023. / 14:30

Slika nije dostupna (Foto: Zimo)

Hrvatska agencija za malo gospodarstvo, inovacije i investicije (HAMAG-BICRO) objavila je Program studentskog poduzetništva s ciljem poticanja studenata na razvoj vlastitih poduzetničkih ideja i povećanje njihovih vještina u vođenju i upravljanju poduzetničkim pothvatima.

Ovim će programom studenti dobiti priliku usavršiti svoje poduzetničke projekte te iste predstaviti na finalnom natjecanju u okviru kojeg studenti mogu ostvariti i novčane nagrade za osvojena prva tri mjesta (3000, 2000 i 1000 eura).

U Program se mogu prijaviti studenti zadnje dvije godine koji redovno ili izvanredno pohađaju jedno od preddiplomskih, diplomskih i poslijediplomskih studija sveučilišta i ostalih visokoškolskih ustanova (veleučilišta i visokih škola) u Republici Hrvatskoj.

Kako ističu iz HAMAG-BICRO, studentima se u okviru navedenog programa osigurava niz edukacija na temu vođenja i upravljanja projektima te stručno vodstvo mentora iz poduzetničkih potpornih institucija, što će u konačnici rezultirati većom dinamikom osnivanja startup poduzeća.

Prijave se zaprimaju do 31. 03. 2023. do 23:59 putem online obrasca, a više informacija o samom pozivu možete pronaći na službenim stranicama. 

Još brže do najnovijih tech inovacija. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju

Vezane vijesti

Još vijesti