Hitman franšiza stiže u obliku novog TV serijala

Pilot epizoda već je u pripremi, no za sada još nije poznato kada bi mogla ugledati svjetlo dana.

Monika Nožić Monika Nožinić | 16.11.2017. / 17:38

Foto: Hitman

Hitman, popularni serijal videoigara o plaćenom ubojici dvaput je pretvoren u igrani film, a sada se Fox 21 udružio s popularnim streaming servisom Hulu u izradi TV serije.

Na pisanju scenarija i produkciji serije radi Derek Kolstad, tvorac John Wick serijala filmova. Hulu servis ima velika očekivanja i želi da Hitman TV serija bude veliko ostvarenje pa se očekuje puno ulaganja u njenu izradu i kvalitetu.

Sva prava na izradu filmova o ćelavom ubojici ima Fox, a prvi je film izašao 2007. godine kao Hitman, dok je nešto noviji Hitman: Agent 47, iz 2015. godine. Kao što je slučaj i sa drugim adaptacijama videoigara, i Hitman je u obliku filma prošao s vrlo lošom zaradom i još lošijim ocjenama.

Ne iznenađuje nas puno što će se Hitman još jednom okušati kao igrani sadržaj, budući da je tijekom svog višegodišnjeg postojanja prodan u preko 25 milijuna primjeraka, od čega je samo prošlogodišnja donijela 7 milijuna.

Trenutno nije poznat datum premijere Hitman serijala, no pilot epizoda je već u pripremi pa se nadamo da stiže u nekoj bližoj budućnosti.

Hitman se, kao serijal videoigra, i dalje oporavlja od odvajanja od Square Enix kompanije i sada je u potpunom vlasništvu tvorca, IO Interactive. Najnovija Hitman igra dobila je GOTY izdanje s gomilom dodatnog sadržaja, a uz to je najavljeno i da studio već radi na nastavku.

Još brže do najnovijih tech inovacija. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju

Vezane vijesti

Još vijesti