Honor i prije službene premijere pobrao brojne nagrade za View20

Honor View20 službenu će premijeru imati 22. siječnja u Parizu, o čemu ćete moći čitati i na Zimu.

Martina Čizmić | 15.01.2019. / 08:35

Honor View20 nagrade na CES 2019 (Foto: Honor) (Foto: Honor)

Iako još nije doživio službenu premijeru, Honorov novi flagship telefon već je oduševio medije i influencere. Tako je na nedavno održanom sajmu potrošačke elektronike CES 2019 dobio seriju priznanja za najbolji uređaj.

Iz Honora ističu kako su im nagradu "Best of CES 2019" dodijelili IT mediji poput Android Central, Android Headlines, Gadget Match, Gear Diary, GeekSpin, ali i ugledni Mashable, T3, Tech Advisor i Tech Radar.

Trusted Reviews za View20 napisao je kako je to "prvi veliki flagship godine koji sadrži vrstu specifikacija koju od takvog izdanja i očekujete“, dok je Ubergizmo dodao: "Honor ulazi u 2019. s iznimno perspektivnim premium telefonom koji donosi prvi na svijetu komercijalni ekran s rupicom."

Honor View20 (Foto: Honor) (Foto: Honor)

Izuzetno smo uzbuđeni zbog pozitivnog prijema koji je Honor View20 dobio. Privilegija je što su naši kolege u industriji prepoznali naše napore u stvaranju inovativnih proizvoda koji pružaju veliku vrijednost korisnicima diljem svijeta, rekao je George Zhao, predsjednik Honora. Ove godine Honor će nastaviti pomicati granice onoga što je moguće kod flagship pametnog telefona.

Podsjetimo, globalno predstavljanje pametnog telefona Honor View20 održat će se 22. siječnja u Parizu, a o svim dodatnim značajkama koje će tada biti predstavljene moći ćete čitati i na Zimu. 

 

Još brže do najnovijih tech inovacija. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju

Vezane vijesti

Još vijesti