HP na konferenciji predstavlja tehnološka rješenja koja će promijeniti način na koji vodite poslovanje

Mark Gallagher, svjetski poznati businessman i vodeći motivacijski govornik Formule 1 dolazi u Zagreb na HP 360° konferenciju

Zimo Zimo Promo članak | 09.06.2015. / 14:10

HP na konferenciji predstavlja tehnološka rješenja koja će promijeniti način na koji vodite poslovanje

11. lipnja, u Hypo centru u Zagrebu, održat će se 7. po redu HP 360° konferencija „IT for The New Style of Business“.

Konferencija je posvećena HP aktualnostima i najnovijim HP proizvodima, koji tvrtkama i pojedincima omogućavaju veću produktivnost i konkurentnost. Vodeći domaći i inozemni tehnološki stručnjaci susrest će se u razmjeni znanja, iskustava, ključnih IT trendova i gospodarskih tema kroz predavanja i prezentacije, čiji sadržaji omogućavaju brže, kvalitetnije i konkuretnije poslovanje. 

Pored direktora Hewlett-Packard Hrvatska, Borisa Bauka, prvi istaknuti govornik HP konferencije je Martin Moser, HP CEE EG Chief Technologist i PreSales Director, koji zadnje četiri godine pozicionira i prezentira HP tehnologiju HP parnerima i klijentima.  Martin Moser vođa je i kreator CEEI Presales tima, vlasnik je HP Presales Management zlatne licence, a njegova dvadesetogodišnja karijera uključuje različite tehničke i marketinške funkcije na Europskoj razini. 

Hewlett-Packard prvi je tehnološki partner Formule 1, postavši vodeći pružatelj usluga F1 tima još od ranih devedesetih. Ovogodišnja HP konferencija predstavlja i vodećeg motivacijskog govornika Formule 1, Marka Gallaghera, koji će svojom prezentacijom dokazati kako IT revolucija ne bi bila moguća bez HP-a kao partnera, koji je od prvoga dana tim Formule 1 vodio kroz transformaciju svih poslovnih informacija.

Svoja iskustva i rješenja prezentirat će i lokalni HP partneri Comping, Eurocomputer systems, Storm Computers i S&T Hrvatska, te globalni partneri Intel, Microsoft, SAP, Veeam, Brocade i VMware.

Još brže do najnovijih tech inovacija. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju

Vezane vijesti

Još vijesti