Nakon što su omogućili korištenje Twittera bez plaćanja internetskog prometa te Evernote Premium, Hrvatski Telekom svojim korisnicima nudi 60 dana besplatnog korištenja servisa Magisto.

Magisto je aplikacija koju koristi 30 milijuna ljudi diljem svijeta a koja omogućuje jednostavno kreiranje kratkih filmića iz vaših video uratka i slika, uz pozadinsku glazbu. Finalni video kreirati možete s nekoliko dodira na ekran, a za odlične snimke Magisto koristi vlastitu tehnologiju koja mu omogućuje prepoznati razlike između ljudi, kućnih ljubimaca i krajolika, a analizirajući zvukove i fotografije može otkriti i namjeru stvaratelja filmova.

Da bi korisnici počeli upotrebljavati Magisto, trebaju samo preuzeti aplikaciju, a to mogu napraviti ovisno o operativnom sustavu koji koriste na App Storeu ili Google playu. Sama aplikacija će potom prepoznati pripada li određeni broj korisniku mobilne HT mreže kojem onda omogućava besplatno korištenje Premium opcije. Premium opciju Magista HT svojim korisnicima omogućuje na 60 dana.

Više o ponudi pogledajte na: www.t.ht.hr/fw/magisto

Još brže do najnovijih tech inovacija. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju