Hrvoje Bujas iz Crnog Jajeta na ovogodišnjoj konferenciji ‘Web prodaja’

Udruga eCommerce Hrvatska, zajedno s Mapom znanja u ožujku organizira dvodnevnu konferenciju Web prodaja gdje će biti govora o web trgovinama.

Saša Fišter sasa@zimo.co | 10.02.2016. / 07:31

Slika nije dostupna (Foto: Zimo)

Sve one koje interesira tematike internteske prodaje, odnosno web shopova, u ožujku točnije 10. i 11.03. u hotelu Sheraton u Zagrebu, održat će se konferencija pod nazivom Web prodaja, gdje ćete moći saznati sve o uspostavi internetske trgovine.

Na konferenciji će predavati vodeći stručnjaci iz svijeta online prodaje: Inchoo, Marker, Akcija, Arbona, Avalon, Crno jaje, Udruga eCommerce Hrvatska, Agrokor, Tisak, Nivas, Shopmania.

Statistička kuća Statista predviđa da će se online poslovanje u Hrvatskoj do 2020. godine kontinuirano širiti, te da će Europska unija, sa svojom direktivom Europe 2020, intenzivno raditi na poboljšanju digitalne ekonomije i same online trgovine, te je krajnje vrijeme da se i domaće tvrtke uključe u utrku izrade vlastite web trgovine. Domaće tvrtke koje su klasičnu prodaju već upotpunile online trgovinom bilježe golemi rast. Prema podacima Eurostata iz prosinca 2015. svaki je treći stanovnik Hrvatske naručivao robu ili usluge online, dok je u Europi to činio svaki drugi. Web trgovina se isplati mnogo više od svih fizičkih trgovina! Kada biste u web trgovinu uložili polovicu iznosa od ulaganja u jednu fizičku trgovinu, vrlo brzo biste ostvarili veći profit. No pokretanje i održavanje vlastite web trgovine zahtjevan je postupak za koji se treba temeljito pripremiti, a znanje o web prodaji presudno je za njezin uspjeh.

Više informacija o konferenciji možete pronaći na web stranici konferencije: web-prodaja.eu.

Još brže do najnovijih tech inovacija. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju

Vezane vijesti

Još vijesti