Huawei je obogatio svoju ponudu uređaja u Hrvatskoj pa su od danas domaćim korisnicima na raspolaganju potpuno nove TWS slušalice – FreeBuds 4i. Ove bežične slušalice odlikuje moćna baterija, jedinstven i elegantan dizajn, jasan i kvalitetan zvuk te opcija aktivnog uklanjanja buke (ANC). FreeBuds 4i zadržavaju dobro poznate odlike Huawei slušalica, omogućujući korisnicima da uživaju u dugotrajnom korištenju.

Malene veličinom, moderne izgledom

Ovalni i kompaktni dizajn FreeBuds 4i slušalica inspiriran je svjetski poznatom plažom s crnim pijeskom na Islandu, a korisnicima u Hrvatskoj su na raspolaganju u bijeloj i crnoj boji.

Kućište za punjenje FreeBuds 4i slušalica savršene je veličine za nošenje u dlanu, nije prevelika ili premala. Slušalice su prošle na tisuće testova udobnosti prije no što je donesena odluka o dizajnu koji odgovara ušima korisnika, a značajno je poboljšana udobnost pri dugotrajnom korištenju.

Huaweijevi dizajneri imali su za cilj predstaviti dizajn za aktivne korisnike pune energije, omogućujući im da koriste slušalice u svim svojim avanturama. Zahvaljujući Huaweijevoj naprednoj audio tehnologiji, FreeBuds 4i u mogućnosti su pružiti zvuk vrhunske kvalitete bilo kad i bilo gdje.

Uživanje u glazbi traje cijeli dan

Trajanje baterije ključno je pitanje za brojne potrošače. Huawei FreeBuds 4i dolaze sa snažnom baterijom u kompaktnom obliku. S isključenom ANC opcijom, FreeBuds 4i nude 10 sati neprekidne reprodukcije ili 6,5 sati poziva. Zajedno s kućištem za punjenje moguće je postići do 22 sata reprodukcije ili do 14 sati poziva. Ako je ANC uključen, slušalice mogu ponuditi 7,5 sati neprekidne reprodukcije i 5,5 sati poziva. Vodeća tehnologija brzog punjenja pruža 4 sata uživanja u glazbi s 10-minutnim punjenjem, tako da korisnici ne trebaju brinuti o bateriji dok su vani ili u žurbi.

Uravnoteženi zvuk netaknute kvalitete

Huawei FreeBuds 4i sadrži 10 mm velike dinamičke drivere koji nude veću amplitudu za snažne bas performanse. Slušalice također usvajaju "PEEK+PU" polimernu kompozitnu membranu koja je fleksibilna i snažna, a istovremeno pruža visoku osjetljivost i bogat dinamički odziv, omogućujući korisnicima da čuju više detalja u glazbi. Istodobno, vrhunska struktura smanjuje buku vjetra i osigurava dosljednost zvučnih efekata kako bi iskustvo slušanja bilo što ugodnije.

FreeBuds 4i su dizajnirane da zadovolje potrebe korisnika za raznim žanrovima glazbe. Profesionalni tim za ugađanje kombinirao je različite instrumente, ritmove i vokalne stilove kako bi kvalitetu zvuka prilagodio frekvenciji visokokvalitetne pop glazbe, nudeći uravnotežen zvuk koji je prikladan za dnevne potrebe većine korisnika.

Huawei FreeBuds 4i detektiraju okolnu buku kroz mikrofone i generiraju obrnuti zvučni val kako bi se smanjila razina buke. Algoritam za uklanjanje buke cilja tipične uvjete kao što su bučni trgovački centri, javni prijevoz, željezničke stanice, ured ili žamor za ANC optimizaciju, pružajući korisnicima učinkovito iskustvo uklanjanja buke.

Huawei FreeBuds 4i također uključuje Awareness način rada, omogućujući korisnicima da čuju okolinu bez skidanja slušalica. Jednostavnim pritiskom i držanjem slušalice, Huawei FreeBuds 4i će se automatski prebaciti između Awareness i ANC (aktivno uklanjanje buke) načina rada.

Kako bi se smanjila smetnja okolne buke tijekom poziva, Huawei je na FreeBuds 4i implementirao tri tehnologije za poboljšanje kvalitete poziva. Ekskluzivna tehnologija oblikovanja snopa omogućuje mikrofonima da precizno detektiraju glas korisnika, sustav dvostrukih mikrofona dolazi s prorezanim kanalom za učinkovito smanjenje buke vjetra na otvorenom, a AI tehnologija smanjenja buke filtrira dodatne nepoželje zvukove.

Jednostavno upravljanje dodirom

Uz netaknutu kvalitetu zvuka, Huawei FreeBuds 4i pružaju izvrsno iskustvo interakcije. Korisnici mogu lako upravljati reprodukcijom glazbe, glasovnim pozivima i aktivirati ANC dodirom. Prilikom uparivanja jasno će se prikazati podaci o bateriji slušalica i kućišta za punjenje.

Huawei FreeBuds 4i lako se povezuju sa svim pametnim telefonima koji rade na iOS i Android sustavima kako bi svima pružili impresivno audio iskustvo. Sve FreeBuds slušalice kompatibilne su s oba operativna sustava, a moguće ih je povezati i preuzimanjem AI Life aplikacije iz trgovina aplikacija. Također, Huawei Watch serija pametnih satova jednako je tako kompatibilna s iOS i Android sustavima, a aplikaciju Huawei Health također je moguće preuzeti iz trgovina.

Snažna baterija FreeBuds 4i slušalica s 10-satnom reprodukcijom, jedinstvenim i elegantnim dizajnom, netaknutom kvalitetom zvuka i učinkovitim aktivnim smanjenjem buke omogućuju korisnicima da u potpunosti uživaju u iskustvu slušanja bilo kad i bilo gdje. Slušalice je u Hrvatskoj moguće pronaći u bijeloj i crnoj boji kod prodajnih partnera po promotivnoj sniženoj cijeni s 599 na 499 kuna. Ponuda vrijedi do kraja travnja.

 

Još brže do najnovijih tech inovacija. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju