Huawei Mate 10 Pro proglašen najboljim pametnim telefonom 2017.

Stručni tim Android Headlinesa opisao je Huaweijev uređaj kao kralja među baterijama.

Martina Čizmić | 10.01.2018. / 08:15

Slika nije dostupna (Foto: Zimo)

Inteligentni telefon Huawei Mate 10 Pro proglašen je „Pametnim telefonom godine“ na portalu Android Authority u kategoriji „Najbolje od Androida 2017.“, a osvojio je i nagradu „Najbolji životni vijek baterije 2017.“ koju je dodijelio portal Android Headlines.

 

Huawei Mate 10 Pro dokazuje da se izvrsnost ne očituje samo u iznimnim značajkama, već u konzistentnoj kvaliteti tijekom cijele godine. Jednostavno rečeno, Mate 10 Pro pravi jer šampion, prenosi portal Android Authority. Kategorizacija je bazirana na analizi osam različitih komponenti, kao što su zaslon, zvuk, kamera, baterija, performanse i vrijednost za novac. Mate 10 Pro proglašen je prvim u kategoriji baterije te je na samome vrhu u kategorijama zaslona, zvuka i korisničkog iskustva.

 

Osim toga, portal Android Headlines imenovao je Mate 10 Pro za „Najbolji životni vijek baterije 2017“. Stručni tim tog magazina opisao je Huaweijev uređaj kao kralja među baterijama. Također, portal je pohvalio Mate 10 Pro za mogućnost brzog punjenja i optimizirani softver te ističe Huaweijev Kirin 970 chipset koji je energetski učinkovitiji od njegovih prethodnika.

Počašćeni smo što je Mate 10 Pro prepoznat kao pametni telefon godine te što je osvojio tako značajne nagrade. One dokazuju da sav naš trud da predano tražimo načine kako bismo korisnicima pružili izvrsnost, izvedbu, intuitivnu upotrebu i dostupnost proizvoda, nije bio uzaludan. Možete očekivati i više od ovoga u našim budućim proizvodima, izjavio je Jackie Zhao, Huaweijev direktor za Adriatic regiju.

Još brže do najnovijih tech inovacija. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju

Vezane vijesti

Još vijesti