Huawei Mate 20 Pro dobio nagradu za najbolji pametni telefon na MWC-u u Barceloni

Prilikom ocjenjivanja uređaja u obzir su se uzimali parametri poput performansi, sustava kamere, trajnosti baterije, umjetne inteligencije, sustava punjenja te dizajna.

Martina Čizmić | 27.02.2019. / 11:22

Huawei Mate 20 Pro u Barceloni (Foto: Huawei)

Huawei je na Mobile World Congressu 2019. osvojio još jednu vrijednu nagradu. Nagradom je odano priznanje uređaju Huawei Mate 20 Pro za najbolji pametni telefon, a nagradu je uručio sam organizator MWC-a – tvrtka GSMA koja na spomenutom kongresu pokušava objediniti interese mobilnih operatera i tehnoloških proizvođača diljem svijeta.

Prilikom ocjenjivanja uređaja u obzir su se uzimali parametri poput performansi, sustava kamere, trajnosti baterije, umjetne inteligencije, sustava punjenja te dizajna.

Želimo zahvaliti organizatorima ovog iznimno važnog kongresa na priznanju koje su dodijelili baš našem mobitelu. S uređajem Mate 20 Pro naglasak smo stavili na revolucionarne tehnologije koje korisnicima pružaju vrhunsko i još neviđeno iskustvo, a osim toga izvrsni podaci o prodaji govore nam da je Mate 20 Pro osvojio ljubav i povjerenje na globalnoj razini, što nam je znak da i dalje ostanemo posvećeni ulaganju u razvoj i inovacije, kazao je Kevin Ho, predsjednik Huaweijeve poslovne grupe.

Huawei Mate 20 Pro (Foto: Zimo) RECENZIJA Isprobali smo Huawei Mate 20 Pro – pametni telefon s "vau" efektom

Huawei je na sajmu u Barceloni predstavio nove proizvode: Huawei Mate X, prvi 5G sklopivi telefon, prijenosna računala Huawei MateBook X Pro, MateBook 13 i MateBook 14 te ruter Huawei 5G CPE Pro.

Huawei Mate X Huawei predstavio fleksibilni Mate X paprene cijene

Još brže do najnovijih tech inovacija. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju

Vezane vijesti

Još vijesti